Таг: Сашо Стојчев

НЕ ЖРТВУВАЈТЕ JA БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ САМО ЗА КОВИД, ГИ ЛИШУВАТЕ ПАЦИЕНТИТЕ ОД ОДЛИЧНИ ДОКТОРИ, ВЕЛИ ПОРАНЕШНИОТ ДИРЕКТОР САШО СТОЈЧЕВ

НЕ ЖРТВУВАЈТЕ JA БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ САМО ЗА КОВИД, ГИ ЛИШУВАТЕ ПАЦИЕНТИТЕ ОД ОДЛИЧНИ ДОКТОРИ, ВЕЛИ ПОРАНЕШНИОТ ДИРЕКТОР САШО СТОЈЧЕВ

Одлуката Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ во Скопје да се пренамени во КОВИД Центар не беше добро промислена и добро испланирана, вели докт ...
ПО 38 ГОДИНИ ВО ЈАВНОТО ЗДРАВСТВО ДОКТОР САШО СТОЈЧЕВ ЗАМИНУВА КАКО МЕНАЏЕР НА ПРИВАТНА БОЛНИЦА

ПО 38 ГОДИНИ ВО ЈАВНОТО ЗДРАВСТВО ДОКТОР САШО СТОЈЧЕВ ЗАМИНУВА КАКО МЕНАЏЕР НА ПРИВАТНА БОЛНИЦА

Доктор Сашо Стојчев, долгогодишен директор на Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје, од периодот на трансформацијата на некогашната Воена бо ...
ИТНО ДА СЕ ВРАБОТАТ 30 СЕСТРИ ЗА ДА СЕ ОТВОРИ БАРЕМ ЕДНА ОД ЗАТВОРЕНИТЕ ХИРУРШКИ САЛИ, ПОБАРАА ОД БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ОД ТАРАВАРИ

ИТНО ДА СЕ ВРАБОТАТ 30 СЕСТРИ ЗА ДА СЕ ОТВОРИ БАРЕМ ЕДНА ОД ЗАТВОРЕНИТЕ ХИРУРШКИ САЛИ, ПОБАРАА ОД БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ОД ТАРАВАРИ

Одобрение итно да се ангажираат 30 медицински сестри со договор на дело и финансиска согласност да се вработат уште 60 медицински сестри побарал дирек ...
БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ЗАДУШЕНА ОД ПАЦИЕНТИ ПОРАДИ РАСИПАН ЛИФТ ВО ПОРАНЕШНАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ЗАДУШЕНА ОД ПАЦИЕНТИ ПОРАДИ РАСИПАН ЛИФТ ВО ПОРАНЕШНАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА

Универзитетската клиника по хируршки болести „Св. Наум Охридски“, или поранешна Градска болница не прима итни случаи. Вакво извествање клиниката минат ...
ПРИ ДЕМОЛИРАЊЕТО НА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ НЕМАШЕ НАПАД ВРЗ ЛЕКАРИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ САШО СТОЈЧЕВ

ПРИ ДЕМОЛИРАЊЕТО НА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ НЕМАШЕ НАПАД ВРЗ ЛЕКАРИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ САШО СТОЈЧЕВ

Триесетина лица ја демолирале вратата на ургентниот центар во Градската општа болница “8-ми септември“, превртеле дел од инвентарот и лековите, откако ...
5 / 5 НАПИСИ