Таг: сексуална злоупотреба

ПАПАТА ФРАЊО ЈА УКИНА ОЗНАКАТА ЗА ТАЈНОСТ ЗА СЛУЧАИТЕ НА СЕКСУАЛНА ЗЛОУПОТРЕБА ВО ЦРКВАТА

ПАПАТА ФРАЊО ЈА УКИНА ОЗНАКАТА ЗА ТАЈНОСТ ЗА СЛУЧАИТЕ НА СЕКСУАЛНА ЗЛОУПОТРЕБА ВО ЦРКВАТА

Папата Фрањо ја тргна ознаката за тајност под која Ватикан раководеше со случаите за сексуална злоупотреба. Ова ќе ѝ овозможи на Католичката црква да ...
ВО ИТАЛИЈА УАПСЕНИ 18 ЛИЦА КОИ НА ДЕЦА ИМ ГИ ПЕРЕЛЕ МОЗОЦИТЕ СО ЕЛЕКТРОШОКОВИ ЗА ДА МИСЛАТ ДЕКА РОДИТЕЛИТЕ СЕКСУАЛНО ГИ ЗЛОУПОТРЕБУВААТ И ГИ ПРОДАВАЛЕ

ВО ИТАЛИЈА УАПСЕНИ 18 ЛИЦА КОИ НА ДЕЦА ИМ ГИ ПЕРЕЛЕ МОЗОЦИТЕ СО ЕЛЕКТРОШОКОВИ ЗА ДА МИСЛАТ ДЕКА РОДИТЕЛИТЕ СЕКСУАЛНО ГИ ЗЛОУПОТРЕБУВААТ И ГИ ПРОДАВАЛЕ

Италијанската полиција уапси 18 лица, вклучувајќи градоначалник, лекари и социјални работници, кои се обвинети дека систематски лажеле деца оти нивнит ...
ПАПАТА ФРАЊО ПРИЗНА ДЕКА СВЕШТЕНИЦИ СЕКСУАЛНО ЗЛОУПОТРЕБУВААТ КАЛУЃЕРКИ И ГИ ДРЖАТ КАКО РОБИНКИ

ПАПАТА ФРАЊО ПРИЗНА ДЕКА СВЕШТЕНИЦИ СЕКСУАЛНО ЗЛОУПОТРЕБУВААТ КАЛУЃЕРКИ И ГИ ДРЖАТ КАКО РОБИНКИ

Папата Фрањо призна дека свештеници сексуално злоупотребувале калуѓерки, а во еден случај ги држеле и како сексуални робинки. Тој откри дека неговиот ...
МЕСТО ДА ГИ ЗАШТИТИМЕ, ГИ НАПУШТИВМЕ ДЕЦАТА, ВЕЛИ ПАПАТА ФРАЊО ЗА СЕКСУАЛНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ ВО ЦРКВАТА

МЕСТО ДА ГИ ЗАШТИТИМЕ, ГИ НАПУШТИВМЕ ДЕЦАТА, ВЕЛИ ПАПАТА ФРАЊО ЗА СЕКСУАЛНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ ВО ЦРКВАТА

Папата Фрањо со писмо им се обрати на католиците низ целиот свет, во кое ги осуди сексуалните злоупотреби на деца од свештеници и прикривањето на вакв ...
ГЕРМАНСКА ДВОЈКА ДОБИ 12 ГОДИНИ ЗАТВОР ОТКАКО СИ ГО ПРОДАЛА СИНОТ НА ПЕДОФИЛИ НА ИНТЕРНЕТ

ГЕРМАНСКА ДВОЈКА ДОБИ 12 ГОДИНИ ЗАТВОР ОТКАКО СИ ГО ПРОДАЛА СИНОТ НА ПЕДОФИЛИ НА ИНТЕРНЕТ

Германска двојка е осудена на долгогодишни затворски казни затоа што си го продала синот на педофили на делот од интернет, познат како дарк нет. Судо ...
5 / 5 НАПИСИ