Таг: секта

ПОЧИНА ИНДИЕЦОТ КОЈ ГО ИМАШЕ НАЈГОЛЕМОТО СЕМЕЈСТВО НА СВЕТОТ, ОСТАВИ 38 ЖЕНИ И 89 ДЕЦА

ПОЧИНА ИНДИЕЦОТ КОЈ ГО ИМАШЕ НАЈГОЛЕМОТО СЕМЕЈСТВО НА СВЕТОТ, ОСТАВИ 38 ЖЕНИ И 89 ДЕЦА

Почина 76-годишниот Индиец за кој се веруваше дека беше главата на најголемото семејство на светот. Зиона Чана беше лидер на христијанска секта во кој ...
ВОДАЧОТ НА РЕЛИГИОЗНАТА СЕКТА СЕ ИЗВИНИ ЗА НЕБРЕЖНОТО ШИРЕЊЕ НА КОРОНАВИРУСОТ ВО ЈУЖНА КОРЕЈА

ВОДАЧОТ НА РЕЛИГИОЗНАТА СЕКТА СЕ ИЗВИНИ ЗА НЕБРЕЖНОТО ШИРЕЊЕ НА КОРОНАВИРУСОТ ВО ЈУЖНА КОРЕЈА

Водачот на религиозната секта која што беше во центарот на епидемијата од коронавирус во Јужна Кореја ѝ се извини на нацијата за ширењето на болеста. ...
ИРАК САКА ДА ОЗАКОНИ БРАКОВИ СО ДЕЦА ДО ДЕВЕТ ГОДИНИ

ИРАК САКА ДА ОЗАКОНИ БРАКОВИ СО ДЕЦА ДО ДЕВЕТ ГОДИНИ

Ирак планира да воведе нов закон, со кој ќе се легализираат бракови со деца до деветгодишна возраст и активистите предупредуваат дека ова ќе значи уна ...
3 / 3 НАПИСИ