Таг: серија

„НЕТФЛИКС“ ЌЕ СНИМА МИНИ ТВ-СЕРИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

„НЕТФЛИКС“ ЌЕ СНИМА МИНИ ТВ-СЕРИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

Гигантот во телевизиската продукција „Нетфликс“ ќе снима мини ТВ-серија во Македонија, објави денес продуцентката Лабина Митевска. Серијата од осум ...
ХРВАТСКИ „ЈАДРАН ФИЛМ“ ДОБИ НАД МИЛИОН ЕВРА ЗА ТВ СЕРИЈА ЗА ПАВЕЛ ШАТЕВ ШТО НЕ ЈА СНИМИ

ХРВАТСКИ „ЈАДРАН ФИЛМ“ ДОБИ НАД МИЛИОН ЕВРА ЗА ТВ СЕРИЈА ЗА ПАВЕЛ ШАТЕВ ШТО НЕ ЈА СНИМИ

Хрватската продукциска куќа „Јадран филм“ до 4 септември годинава не ја снимила првата сезона од играната серија „Македонија“, иако од македонската Аг ...
И АРАПИТЕ ЌЕ ПОТОНАТ ВО ОТЕШЕВО?

И АРАПИТЕ ЌЕ ПОТОНАТ ВО ОТЕШЕВО?

Само дотраената рампа со натпис „приватен имот, забранет влез“ и некој зафат за израмнување на плажата најавуваат дека некогашниот хотел „Европа“ и ок ...
3 / 3 НАПИСИ