Таг: Шалтер сала

ШАЛТЕР-САЛАТА ВО СКОПСКАТА ПОШТА ШТО ГО ГУБИ БЛЕСОКОТ ДА СЕ КОРИСТИ ЗА КРЕАТИВНИ НАСТАНИ, ИМ РЕЧЕ ЕВРОАМБАСАДОРОТ ГИР НА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА АРСОВСКА И НА МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА

ШАЛТЕР-САЛАТА ВО СКОПСКАТА ПОШТА ШТО ГО ГУБИ БЛЕСОКОТ ДА СЕ КОРИСТИ ЗА КРЕАТИВНИ НАСТАНИ, ИМ РЕЧЕ ЕВРОАМБАСАДОРОТ ГИР НА ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА АРСОВСКА И НА МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА

Скопската градоначалничка Данела Арсовска се заблагодари на сите досегашни градоначалници за нивниот придонес Скопје да стане Град на културата за 202 ...
ИЗГОРЕНАТА КУЛТНА ШАЛТЕР САЛА НА СКОПСКАТА ПОШТА ЌЕ СТАНЕ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

ИЗГОРЕНАТА КУЛТНА ШАЛТЕР САЛА НА СКОПСКАТА ПОШТА ЌЕ СТАНЕ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

Сала без шалтери и луѓе е денешната слика на култната Шалтер сала во Поштата во Скопје, која изгоре во големиот пожар во 2013, но таа ќе се обнови как ...
2 / 2 НАПИСИ