Таг: шарена револуција

1 23 24 25242 / 242 НАПИСИ
ВИЕНА ЧЕКА, СКОПЈЕ СЕ БОИ, ПРОТЕСТИ И КОНТРАПРОТЕСТИ НИЗ МАКЕДОНИЈА

ВИЕНА ЧЕКА, СКОПЈЕ СЕ БОИ, ПРОТЕСТИ И КОНТРАПРОТЕСТИ НИЗ МАКЕДОНИЈА

Политичката криза во Македонија се заострува додека продолжува обоената пролет низ центарот на главниот град и серијата антивладини протести, но и кон ...
ПРОМЕТЕЈ ДОБИ БОЈА ОД ДЕМОНСТРАНТИТЕ ВО СКОПЈЕ

ПРОМЕТЕЈ ДОБИ БОЈА ОД ДЕМОНСТРАНТИТЕ ВО СКОПЈЕ

Демонстрантите кои веќе стасаа до Собранието на Македонија фрлија боја врз споменикот на Прометеј, уште едно одбележје на проектот Скопје 2014, јавува ...
1 23 24 25242 / 242 НАПИСИ