Таг: Шпаркасе Банка

ОД АПРИЛ 2021 ГОДИНА ШПАРКАСЕ И ОХРИДСКА ЌЕ СЕ СПОЈАТ ВО ЕДНА БАНКА, УСЛОВИТЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ ОСТАНУВААТ ИСТИ

ОД АПРИЛ 2021 ГОДИНА ШПАРКАСЕ И ОХРИДСКА ЌЕ СЕ СПОЈАТ ВО ЕДНА БАНКА, УСЛОВИТЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ ОСТАНУВААТ ИСТИ

Сметките на клиентите на Охридска банка, како и условите за кредити дефинирани во договорите остануваат исти откако австриската Штаермаркише Шпаркасе ...
ШТАЕРМАРКИШЕ БАНКА ОД АВСТРИЈА ЈА ПРЕЗЕДЕ ОХРИДСКА БАНКА

ШТАЕРМАРКИШЕ БАНКА ОД АВСТРИЈА ЈА ПРЕЗЕДЕ ОХРИДСКА БАНКА

Штаермеркише Банка и Шпаркасен АГ од Грац, Австрија, се стекна со 472.839 акции и 91,5733% од гласачките права во Охридска банка АД Скопје со што дене ...
„ШПАРКАСЕ БАНКА“ ЈА ПОЧНУВА ПРОГРАМАТА „ЧЕКОР ПО ЧЕКОР“ ЗА ПОДДРШКА НА МЛАДИ ПРЕТПРИЕМАЧИ

„ШПАРКАСЕ БАНКА“ ЈА ПОЧНУВА ПРОГРАМАТА „ЧЕКОР ПО ЧЕКОР“ ЗА ПОДДРШКА НА МЛАДИ ПРЕТПРИЕМАЧИ

Одбележувајќи ја десетгодишнината од своето присуство во Македонија, „Шпаркасе банка“ ја стартува првата акцелераторска програма за поддршка и реализа ...
ШПАРКАСЕ БАНКА ВОВЕДЕ ЕКО-КРЕДИТИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ НА ДОМАЌИНСТВАТА

ШПАРКАСЕ БАНКА ВОВЕДЕ ЕКО-КРЕДИТИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ НА ДОМАЌИНСТВАТА

Шпаркасе Банка Македонија во своето портфолио на кредитни производи за физички лица ги воведе новите ЕКО-кредити за унапредување на енергетската ефика ...
ОБИЕНИ СЕФОВИ ВО ШПАРКАСЕ БАНКА, ПОТВРДИЈА МВР И БАНКАТА

ОБИЕНИ СЕФОВИ ВО ШПАРКАСЕ БАНКА, ПОТВРДИЈА МВР И БАНКАТА

Пет граѓани пријавиле во министерството за внатрешни работи дека од сефови што ги изнајмиле во „Шпаркасе банка“ им биле одземени пари и предмети. К ...
„СРЕЌЕН ПОНЕДЕЛНИК“ – НОВА НАГРАДНА ИГРА НА „ШПАРКАСЕ БАНКА“

„СРЕЌЕН ПОНЕДЕЛНИК“ – НОВА НАГРАДНА ИГРА НА „ШПАРКАСЕ БАНКА“

„Шпаркасе банка Македонија“ од денеска ја стартува наградната игра „Среќен понеделник“ за корисниците на дебитнитe и на кредитните картички „Мастеркар ...
ДОНАЦИЈА ОД ШПАРКАСЕ ЗА КОСТОЗГЛОБНАТА БОЛНИЦА СВ.ЕРАЗМО ВО ОХРИД

ДОНАЦИЈА ОД ШПАРКАСЕ ЗА КОСТОЗГЛОБНАТА БОЛНИЦА СВ.ЕРАЗМО ВО ОХРИД

Специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ во Охрид доби донација од 378.780 денари, за набавка на медицинска опрема потребна за ...
НОВАТА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА НА ШПАРКАСЕ БАНКА СО ОПЦИЈА „СЛИКАЈ И ПЛАТИ“

НОВАТА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА НА ШПАРКАСЕ БАНКА СО ОПЦИЈА „СЛИКАЈ И ПЛАТИ“

Шпаркасе банка ја пушти во употреба својата мобилна апликација „С-банкинг“, која што на клиентите, меѓу другото, им овозможува плаќање на режиски трош ...
8 / 8 НАПИСИ