Таг: Скопје Блаце

2 МИЛИОНИ МИЛИМЕТРИ

2 МИЛИОНИ МИЛИМЕТРИ

1 Корежисерката на филмот „Медена земја“ Тамара Котевска има 26 години и две номинации за Оскар за првиот филм. Зошто нејзе би ѝ било важно што имаат ...
СЕ ПРАВИ НОВ ПРОЕКТ ЗА ПАТОТ СКОПЈЕ-БЛАЦЕ ОТИ СПОРЕД СЕГАШНИОТ ТРАСАТА МИНУВА НИЗ ГРОБИШТА

СЕ ПРАВИ НОВ ПРОЕКТ ЗА ПАТОТ СКОПЈЕ-БЛАЦЕ ОТИ СПОРЕД СЕГАШНИОТ ТРАСАТА МИНУВА НИЗ ГРОБИШТА

Со 1,2 милиони евра обезбедени од грантови ќе се прави нов проект за доизградба на патниот правец Скопје-Блаце, кое треба да заврши до ноември годинав ...
2 / 2 НАПИСИ