Таг: Скопско

НУРКАЧИТЕ ОД АКВАТЕК ГО ЧИСТАТ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ВО НОВИОТ СПОТ НА „СКОПСКО“

НУРКАЧИТЕ ОД АКВАТЕК ГО ЧИСТАТ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ВО НОВИОТ СПОТ НА „СКОПСКО“

„Скопско и сè е можно“ стана „Заедно и сè е можно“ во новата реклама на „скопско“, која повикува да ги чуваме Охридското Езеро и природата воопшто. Гл ...
ЛЕГЕНДАТА НА СПОРТСКОТО НОВИНАРСТВО АТАНАС КОСТОВСКИ ВО НОВИОТ СПОТ „ЗАЕДНО И СЀ Е МОЖНО“ НА СКОПСКО ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО

ЛЕГЕНДАТА НА СПОРТСКОТО НОВИНАРСТВО АТАНАС КОСТОВСКИ ВО НОВИОТ СПОТ „ЗАЕДНО И СЀ Е МОЖНО“ НА СКОПСКО ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО

„Заедно и сè е можно“ е пораката на новата реклама на „Скопско“, која треба да инспирира да се свртиме кон други, да си подадеме рака и преку секојдне ...
СКОПСКО ОДБЕЛЕЖУВА 95-ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ СО НОВА КОМУНИКАЦИСКА ПЛАТФОРМА

СКОПСКО ОДБЕЛЕЖУВА 95-ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ СО НОВА КОМУНИКАЦИСКА ПЛАТФОРМА

Пивара Скопје започнува со одбележувањето на 95- годишнината на носечкиот бренд во своето пивско портфолио - Скопско, со нова комуникациска платформа. ...
РАЗЛИЧНО ОД ДРУГИТЕ, НОВ СПОТ ЗА СКОПСКО СМУД

РАЗЛИЧНО ОД ДРУГИТЕ, НОВ СПОТ ЗА СКОПСКО СМУД

#ПоТвое е хаштагот од новиот спот за пивото Скопско смуд, во целост инспириран од луѓето кои што живеат по свое. Од сите оние кои без разлика на целок ...
СКОПСКО СО НОВ СПОТ ЗА 101 ПРИЧИНА ЗА НАЗДРАВУВАЊЕ

СКОПСКО СО НОВ СПОТ ЗА 101 ПРИЧИНА ЗА НАЗДРАВУВАЊЕ

Како нас друг народ нема, ние во сè наоѓаме причина да славиме, се вели во новиот спот на „Скопско“ за 101 причина за наздравување. За „слава, свад ...
5 / 5 НАПИСИ