Таг: слободни економски зони

НЕ ДОЦНИ ЗАКОНОТ ЗА СУБВЕНЦИИ НА КОМПАНИИТЕ, ТОЈ Е ВО РАЦЕ НА ПРАТЕНИЦИТЕ, КАЖА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ АНЃУШЕВ

НЕ ДОЦНИ ЗАКОНОТ ЗА СУБВЕНЦИИ НА КОМПАНИИТЕ, ТОЈ Е ВО РАЦЕ НА ПРАТЕНИЦИТЕ, КАЖА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ АНЃУШЕВ

Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев вели дека не доцнат со носење на Законот за финансиска поддршка на инвестициите, кој од денес е јавно ...
ДОГОВОРИТЕ ЗА СУБВЕНЦИИ СО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ВЕЌЕ НЕМА ДА БИДАТ ТАЈНА, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

ДОГОВОРИТЕ ЗА СУБВЕНЦИИ СО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ВЕЌЕ НЕМА ДА БИДАТ ТАЈНА, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Владата донесе одлука да се покрене постапка за декласификација на класифицираните информации и договори за доделување на државна помош, склучени поме ...
ДОГОВОРИТЕ СО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ВО СЛОБОДНИТЕ ЗОНИ ВЕЌЕ НЕМА ДА БИДАТ ДРЖАВНА ТАЈНА

ДОГОВОРИТЕ СО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ВО СЛОБОДНИТЕ ЗОНИ ВЕЌЕ НЕМА ДА БИДАТ ДРЖАВНА ТАЈНА

Владата усвои барање со кое што се бара декласификација на сите договори со странските инвеститори во слободните економски зони склучени како државна ...
МИЗО ГО ПРЕЧЕКА ЗАЕВ НА ОТВОРАЊЕТО НА ФАБРИКАТА СО КОЈА СЕ ПОФАЛИ ГРУЕВСКИ

МИЗО ГО ПРЕЧЕКА ЗАЕВ НА ОТВОРАЊЕТО НА ФАБРИКАТА СО КОЈА СЕ ПОФАЛИ ГРУЕВСКИ

Директорот на слободните зони Виктор Мизо го пречека премиерот Зоран Заев на денешното отворање на фабриката за производство на автомобилски навлаки н ...
4 / 4 НАПИСИ