Таг: Слупчане

1 2 10 / 19 НАПИСИ
БРЗА ПЉАЧКА

БРЗА ПЉАЧКА

Можат ли кафеаните што малтретираат цели населби со гласна музика до сабајле на момент да си помислат дека некој комшија хирург што тие го оставиле не ...
ЕВН ВЛЕЗЕ ВО СЛУПЧАНЕ ДА ЈА МОДЕРНИЗИРА МРЕЖАТА, ЖИТЕЛИТЕ ЌЕ ПЛАЌААТ СТРУЈА КОЛКУ ШТО ЌЕ ПОТРОШАТ, ВЕЛИ ДОГОВОРОТ

ЕВН ВЛЕЗЕ ВО СЛУПЧАНЕ ДА ЈА МОДЕРНИЗИРА МРЕЖАТА, ЖИТЕЛИТЕ ЌЕ ПЛАЌААТ СТРУЈА КОЛКУ ШТО ЌЕ ПОТРОШАТ, ВЕЛИ ДОГОВОРОТ

Откако вчера бил потпишан договорот, екипите на ЕВН  денеска влегле во липковското село Слупчане и ги започнале подготовките за модернизација на елект ...
ЕВН ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО СЛУПЧАНЕ ДА ЈА ОБНОВИ МРЕЖАТА, ЖИТЕЛИТЕ ЌЕ ПЛАЌААТ СТРУЈА, А ДОЛГОВИТЕ НА РАТИ, В ПОНЕДЕЛНИК ПОСЛЕДНА РУНДА ПРЕГОВОРИ

ЕВН ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО СЛУПЧАНЕ ДА ЈА ОБНОВИ МРЕЖАТА, ЖИТЕЛИТЕ ЌЕ ПЛАЌААТ СТРУЈА, А ДОЛГОВИТЕ НА РАТИ, В ПОНЕДЕЛНИК ПОСЛЕДНА РУНДА ПРЕГОВОРИ

ЕВН и претставници на липковското село Слупчане при крај се со преговорите, и наскоро се очекува да потпишат договор за решавање на проблемите, откако ...
АСТЕРИКС И ОБЕЛИКС

АСТЕРИКС И ОБЕЛИКС

Штом министри посредувале колку треба Слупчанци да плаќаат за струја , тогаш Владата треба јавно да го објави договорот. ...
ВО СЛУПЧАНЕ ИМА МНОГУ ДОМАЌИНИ КОИ САКААТ ДА ПЛАЌААТ СТРУЈА, СЕКОГАШ ИМА ПОЕДИНЦИ КОИ ЗЛОУПОТРЕБУВААТ, ВЕЛИ КОВАЧЕВСКИ

ВО СЛУПЧАНЕ ИМА МНОГУ ДОМАЌИНИ КОИ САКААТ ДА ПЛАЌААТ СТРУЈА, СЕКОГАШ ИМА ПОЕДИНЦИ КОИ ЗЛОУПОТРЕБУВААТ, ВЕЛИ КОВАЧЕВСКИ

Премиерот Димитар Ковачевски вели дека не треба да се генерализира дека сите жители на Слупчане организираат бунт, туку одговорни за бунтот против пла ...
ЕВН ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО СЛУПЧАНЕ, ГАРАНЦИИ ЗА БЕЗБЕДНОСТА ПАК ДАЛЕ ОПШТИНА ЛИПКОВО И ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ

ЕВН ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО СЛУПЧАНЕ, ГАРАНЦИИ ЗА БЕЗБЕДНОСТА ПАК ДАЛЕ ОПШТИНА ЛИПКОВО И ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ

Локалните власти и политичките партии пак дале гаранции за безбедноста на екипите на ЕВН, по што тие ќе влезат во селото да ги отстранат настанатите д ...
НЕ СМЕ НИЕ КРИВИ ШТО СЛУПЧАНЕ НЕ ПЛАЌА СТРУЈА, ПРОТЕСТИРАА ЖИТЕЛИТЕ НА ОРИЗАРЕ ПРЕД ЕВН ВО КУМАНОВО

НЕ СМЕ НИЕ КРИВИ ШТО СЛУПЧАНЕ НЕ ПЛАЌА СТРУЈА, ПРОТЕСТИРАА ЖИТЕЛИТЕ НА ОРИЗАРЕ ПРЕД ЕВН ВО КУМАНОВО

Стотина жители на липковското село Оризаре денеска простестираа пред подружницата на ЕВН во Куманово, незадоволни што повеќе од 24 часа немаат струја, ...
СЕКОЈ ТРЕБА ДА ПЛАЌА СТРУЈА КОЛКУ ШТО ЌЕ ПОТРОШИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ЗА ЕКОНОМИЈА БЕКТЕШИ ОТКАКО ЖИТЕЛИТЕ НА СЛУПЧАНЕ ОДБИЈА ДА ПЛАЌААТ

СЕКОЈ ТРЕБА ДА ПЛАЌА СТРУЈА КОЛКУ ШТО ЌЕ ПОТРОШИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ЗА ЕКОНОМИЈА БЕКТЕШИ ОТКАКО ЖИТЕЛИТЕ НА СЛУПЧАНЕ ОДБИЈА ДА ПЛАЌААТ

Министерството за економија ги повикува жителите на Слупчане и околните села да плаќаат струја, откако тие вчера го блокираа влезот на селото по што д ...
ЖИТЕЛИТЕ НА СЛУПЧАНЕ ОСТАВИЈА БЕЗ СТРУЈА ОСУМ СОСЕДНИ СЕЛА И ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН ТАБАНОВЦЕ, ЕВН НОЌЕСКА ГИ ОТСТРАНИЛА ДЕФЕКТИТЕ

ЖИТЕЛИТЕ НА СЛУПЧАНЕ ОСТАВИЈА БЕЗ СТРУЈА ОСУМ СОСЕДНИ СЕЛА И ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН ТАБАНОВЦЕ, ЕВН НОЌЕСКА ГИ ОТСТРАНИЛА ДЕФЕКТИТЕ

Осум села во липковскиот регион и граничниот премин Табановце, вчера попладне и во текот на ноќта останале без електрична енергија, откако жителите на ...
ЖИТЕЛИТЕ НА СЛУПЧАНЕ ПАК НЕ ИМ ДОЗВОЛУВААТ НА ЕКИПИТЕ НА ЕВН ДА ВЛЕЗАТ ВО СЕЛОТО, ОВОЈПАТ ЗА ДА ГО ПОПРАВАТ ДЕФЕКТОТ ШТО САМИТЕ ТИЕ ГО ПРЕДИЗВИКАЛЕ

ЖИТЕЛИТЕ НА СЛУПЧАНЕ ПАК НЕ ИМ ДОЗВОЛУВААТ НА ЕКИПИТЕ НА ЕВН ДА ВЛЕЗАТ ВО СЕЛОТО, ОВОЈПАТ ЗА ДА ГО ПОПРАВАТ ДЕФЕКТОТ ШТО САМИТЕ ТИЕ ГО ПРЕДИЗВИКАЛЕ

Жителите на кумановското село Слупчане и денеска ги спречија екипите на ЕВН да влезат во селото и да ги отстранат дефектите, предизвикани од самите жи ...
1 2 10 / 19 НАПИСИ