Таг: специјален претставник

ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА ГО НАЗНАЧИ МАНУЕЛ ЗАРАЦИН ЗА СПЕЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК ЗА ЗАПАДЕН БАЛКАН

ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА ГО НАЗНАЧИ МАНУЕЛ ЗАРАЦИН ЗА СПЕЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК ЗА ЗАПАДЕН БАЛКАН

Германската сојузна влада одлучи да го назначи Мануел Зарацин за специјален претставник на сојузната влада за земјите од Западен Балкан, соопшти герма ...
СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДА ПРОДОЛЖИ СО РЕФОРМИТЕ ЗА ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО, КАЖА СТЈУАРТ ПИЧ, СПЕЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК НА БРИТАНИЈА ЗА ЗАПАДЕН БАЛКАН

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДА ПРОДОЛЖИ СО РЕФОРМИТЕ ЗА ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО, КАЖА СТЈУАРТ ПИЧ, СПЕЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК НА БРИТАНИЈА ЗА ЗАПАДЕН БАЛКАН

Велика Британија верува дека е клучно Северна Македонија да остане посветена на спроведување на својата реформска агенда, особено на реформите во обла ...
ВЛАДАТА МУ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА БУЧКОВСКИ, ОД ДЕНЕСКА ПОВЕЌЕ НЕ Е СПЕЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК ЗА БУГАРИЈА

ВЛАДАТА МУ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА БУЧКОВСКИ, ОД ДЕНЕСКА ПОВЕЌЕ НЕ Е СПЕЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК ЗА БУГАРИЈА

Владата која го назначи, на денешната седница го разреши Владо Бучковски од позицијата специјален претставник за Република Бугарија. „Владата му бл ...
ВОЗБУДАТА РАСТЕ

ВОЗБУДАТА РАСТЕ

Втор вицепремиер, ама ист како првиот ...
4 / 4 НАПИСИ