Таг: спортска сала

1 2 10 / 13 НАПИСИ
СПОРТСКАТА САЛА ВО БИТОЛА ОБНОВЕНА ВО ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН ОБЈЕКТ, ОТСТРАНЕТ РАДИОАКТИВНИОТ ГРОМОБРАН

СПОРТСКАТА САЛА ВО БИТОЛА ОБНОВЕНА ВО ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН ОБЈЕКТ, ОТСТРАНЕТ РАДИОАКТИВНИОТ ГРОМОБРАН

Реконструиран е покривот на спортската сала „Боро Чурлевски“ во Битола, еден од капиталните спортски објекти во градот стар 40-ина години, кој долго в ...
ВО ТЕТОВСКО-ГОСТИВАРСКИОТ РЕГИОН ОД УТРЕ ДНЕВНО ЌЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ ПО 1.500 ЛИЦА

ВО ТЕТОВСКО-ГОСТИВАРСКИОТ РЕГИОН ОД УТРЕ ДНЕВНО ЌЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ ПО 1.500 ЛИЦА

Од утре започнува масовната вакцинација против ковид-19 во  Скопје, Куманово, Штип, Кавадарци, Тетово, Охрид и Битола. За Тетовско-гостиварскиот Регио ...
СТАТИКАТА НА САЛАТА „ПАРТИЗАН“ Е ДОБРА, НЕ ТРЕБА ДА СЕ УРИВА, ПОКАЖА ПРОЦЕНКАТА НА ИНЖЕНЕРИТЕ

СТАТИКАТА НА САЛАТА „ПАРТИЗАН“ Е ДОБРА, НЕ ТРЕБА ДА СЕ УРИВА, ПОКАЖА ПРОЦЕНКАТА НА ИНЖЕНЕРИТЕ

Статиката на салата „Партизан“ во скопски Капрош е добра и може да се почне со реконструкција за нејзино враќање во употреба. Ова го покажа анализата ...
НАЈГОЛЕМИТЕ САЛИ ВО ЗАГРЕБ И СОФИЈА СЕ ПРЕТВОРААТ ВО БОЛНИЦИ ПОРАДИ ШИРЕЊЕТО НА КОРОНАВИРУСОТ

НАЈГОЛЕМИТЕ САЛИ ВО ЗАГРЕБ И СОФИЈА СЕ ПРЕТВОРААТ ВО БОЛНИЦИ ПОРАДИ ШИРЕЊЕТО НА КОРОНАВИРУСОТ

Најголемите концертно-спортски сали во Загреб и Софија се трансформираат во привремени болници, додека Хрватска и Бугарија очекуваат зголемување на бр ...
ШТИП ПОСТАВИ КАМЕН ТЕМЕЛНИК ЗА БАЗЕН НА ИСТОТО МЕСТО КАДЕ ПРЕД 20 ГОДИНИ ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ СПОРТСКА САЛА

ШТИП ПОСТАВИ КАМЕН ТЕМЕЛНИК ЗА БАЗЕН НА ИСТОТО МЕСТО КАДЕ ПРЕД 20 ГОДИНИ ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ СПОРТСКА САЛА

Штип постави камен темелник за затворен базен меѓу месностите Бриони, Кртеќе и Суитлак како дел од проектот за изградба на 14 базени во исто толку гра ...
ДРЖАВАТА ПО 20 ГОДИНИ МУ ГИ ВРАТИ НАЈГОЛЕМИТЕ СПОРТСКИ ОБЈЕКТИ НА КУМАНОВО, НО ВО ОЧАЈНА СОСТОЈБА

ДРЖАВАТА ПО 20 ГОДИНИ МУ ГИ ВРАТИ НАЈГОЛЕМИТЕ СПОРТСКИ ОБЈЕКТИ НА КУМАНОВО, НО ВО ОЧАЈНА СОСТОЈБА

Четирите големи спортски објекти, со кои двесетина години стопанисуваа приватни фирми, му се вратени на градот Куманово. Спортската сала, Градскиот ст ...
КУМАНОВСКАТА НАСЕЛБА ЧЕРКЕЗИ ДОБИ НОВА УЧИЛИШНА СПОРТСКА САЛА

КУМАНОВСКАТА НАСЕЛБА ЧЕРКЕЗИ ДОБИ НОВА УЧИЛИШНА СПОРТСКА САЛА

Основното училиште „Јероним Де Рада“ во кумановската населба Черкези доби спортска сала. Со површина од 650 квадратни метри, таа е опремена со сите ре ...
ПО 63 ГОДИНИ, ПРВПАТ ТЕМЕЛНО СЕ РЕКОНСТРУИРА ПРВАТА УЧИЛИШНА САЛА ВО БИТОЛА

ПО 63 ГОДИНИ, ПРВПАТ ТЕМЕЛНО СЕ РЕКОНСТРУИРА ПРВАТА УЧИЛИШНА САЛА ВО БИТОЛА

По 63 години, детаљно почна да се реконструира првата училишна спортска сала во Битола, која е во рамките на основното училиште „Трифун Пановски“, во ...
САЛАТА „ПАРТИЗАН“ ВО СКОПСКИ КАРПОШ, ПОДАРОК ОД ФРАНЦИЈА ПО ЗЕМЈОТРЕСОТ, СЕ РАСПАЃА, РАЗУРНАТА И ЗАПАЛЕНА

САЛАТА „ПАРТИЗАН“ ВО СКОПСКИ КАРПОШ, ПОДАРОК ОД ФРАНЦИЈА ПО ЗЕМЈОТРЕСОТ, СЕ РАСПАЃА, РАЗУРНАТА И ЗАПАЛЕНА

Како донација на француската влада за обнова на Скопје после земјотресот, во 1969 година во населбата Карпош беше изградена спортската сала „Наум Наум ...
КУМАНОВО ДОБИ НОВА УЧИЛИШНА СПОРТСКА САЛА И СЕ НАДЕВА ДЕКА ЌЕ ДОБИЕ ПРВО НОВО УЧИЛИШТЕ ПО 30 ГОДИНИ

КУМАНОВО ДОБИ НОВА УЧИЛИШНА СПОРТСКА САЛА И СЕ НАДЕВА ДЕКА ЌЕ ДОБИЕ ПРВО НОВО УЧИЛИШТЕ ПО 30 ГОДИНИ

Средното училиште „Перо Наков“ во Куманово, кадешто наставата се изведува на албански јазик, доби спортска сала, што се наоѓа во кругот на поранешната ...
1 2 10 / 13 НАПИСИ