Таг: Старо Нагоричане

1 214 / 14 НАПИСИ
ЗАМЕНИКОТ МИНИСТЕР ЗА ЗЕМЈОДЕЛИЕ ИСКЛУЧЕН ОД ПАРТИЈА ОТИ ВО ПРВИОТ КРУГ РАБОТЕЛ ПРОТИВ СДСМ

ЗАМЕНИКОТ МИНИСТЕР ЗА ЗЕМЈОДЕЛИЕ ИСКЛУЧЕН ОД ПАРТИЈА ОТИ ВО ПРВИОТ КРУГ РАБОТЕЛ ПРОТИВ СДСМ

Заменик министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Власте Димковиќ од Српската партија, во саботата е исклучен од партијата, а ќе се побара ...
ИМ ВЕТУВААТ ДЕКА ЌЕ ИМ ПУШТАТ СТРУЈА ОД СРБИЈА АКО ГЛАСААТ ЗА НИВ

ИМ ВЕТУВААТ ДЕКА ЌЕ ИМ ПУШТАТ СТРУЈА ОД СРБИЈА АКО ГЛАСААТ ЗА НИВ

Жителите на селата Татариновац, Сејдинце, Петровцe и Сушeво, кои се наоѓаат во општина Старо Нагоричане на самата македонско-српска граница, се жалат ...
СЕ РАСПАЃА ДОМОТ НА СЕДУМЧЛЕНОТО СЛЕПО СЕМЕЈСТВО ОД ВРАГОТУРЦЕ

СЕ РАСПАЃА ДОМОТ НА СЕДУМЧЛЕНОТО СЛЕПО СЕМЕЈСТВО ОД ВРАГОТУРЦЕ

Седумчленото слепо семејство Младеновски од зафрленото планинско село Враготурце, покрај проблемите со училишниот превоз за своето дете, никако да го ...
ГЛАДУВААТ 230 КУМАНОВСКИ СОЦИЈАЛЦИ ОТИ НАРОДНАТА КУЈНА 6 МЕСЕЦИ Е ЗАТВОРЕНА ПОРАДИ ИЗБОРИТЕ

ГЛАДУВААТ 230 КУМАНОВСКИ СОЦИЈАЛЦИ ОТИ НАРОДНАТА КУЈНА 6 МЕСЕЦИ Е ЗАТВОРЕНА ПОРАДИ ИЗБОРИТЕ

Повеќе од 6 месеци е затворена народната кујна во Куманово и Старо Нагоричане, бидејќи  откако поминаа парламентарните избори дојдоа локалните, па нем ...
1 214 / 14 НАПИСИ