Таг: Стефан Богоев

1 4 5 6 7 60 / 62 НАПИСИ
БОГОЕВ НЕ МОЖЕ ДА ЈА ДОВРШИ ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА ВО КАРПОШ ОТИ ЈАКИМОВСКИ ГО УТНАЛ ПРОЕКТОТ

БОГОЕВ НЕ МОЖЕ ДА ЈА ДОВРШИ ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА ВО КАРПОШ ОТИ ЈАКИМОВСКИ ГО УТНАЛ ПРОЕКТОТ

Градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев не може да ја доврши општинската зграда оти неговиот претходник Стевчо Јакимовски  го утнал проектот. ...
ПРЕДИСТРАЖНА ПОСТАПКА ЗА ЗГРАДА И ХОТЕЛ НА ПАРТИЈАТА НА ЅИНГО ВО СКОПСКО ТАФTАЛИЏЕ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОГОЕВ ЈА СОПРЕ ИЗГРАДБАТА

ПРЕДИСТРАЖНА ПОСТАПКА ЗА ЗГРАДА И ХОТЕЛ НА ПАРТИЈАТА НА ЅИНГО ВО СКОПСКО ТАФTАЛИЏЕ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОГОЕВ ЈА СОПРЕ ИЗГРАДБАТА

Стопирана е изградба на зграда и хотел во општина Карпош каде како инвеститор се јавува Социјалистичката партија на Љубисав Иванов-Ѕинго бидејќи Обвин ...
ВО КАРПОШ ЌЕ ИМА ЗОНСКО ПАРКИРАЊЕ САМО АКО ГРАЃАНИТЕ НА АНКЕТА СЕ ИЗЈАСНАТ ЗА ТОА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОГОЕВ

ВО КАРПОШ ЌЕ ИМА ЗОНСКО ПАРКИРАЊЕ САМО АКО ГРАЃАНИТЕ НА АНКЕТА СЕ ИЗЈАСНАТ ЗА ТОА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОГОЕВ

Во Општина Карпош ќе се воведе зонско паркирање само ако тоа го сакаат граѓаните, вели градоначалникот Стефан Богоев. Тој вели дека не се точни информ ...
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КАРПОШ БОГОЕВ ПОБАРА ОД УСТАВНИОТ СУД ДА ГИ СТОПИРА ДЕТАЛНИТЕ ПЛАНОВИ НА ЈАКИМОВСКИ ЗА ТАФТАЛИЏЕ И КАРПОШ 4 – ИМЕС

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КАРПОШ БОГОЕВ ПОБАРА ОД УСТАВНИОТ СУД ДА ГИ СТОПИРА ДЕТАЛНИТЕ ПЛАНОВИ НА ЈАКИМОВСКИ ЗА ТАФТАЛИЏЕ И КАРПОШ 4 – ИМЕС

Градоначалникот на скопската општина Карпош Стефан Богоев побара Уставниот суд да ги стопира Деталните урбанистички планови за Тафталиџе 1 и Карпош 4 ...
БОГОЕВ ВЕЌЕ НЕМА ДА ДАВА 620 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА КОШАРКАРСКИОТ КЛУБ КАРПОШ СОКОЛИ КАКО ШТО ДАВАШЕ ЈАКИМОВСКИ

БОГОЕВ ВЕЌЕ НЕМА ДА ДАВА 620 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА КОШАРКАРСКИОТ КЛУБ КАРПОШ СОКОЛИ КАКО ШТО ДАВАШЕ ЈАКИМОВСКИ

Општина Карпош во 2018 година нема да дава финансиска помош на кошаркарскиот клуб Карпош Соколи, кој беше финансиран од ексградоначалникот Стевчо Јаки ...
078/257-640 Е ДЕЖУРЕН ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ПАЛЕЊЕ ОТПАД И ОПАСНИ МАТЕРИИ ВО ОПШТИНА КАРПОШ

078/257-640 Е ДЕЖУРЕН ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ПАЛЕЊЕ ОТПАД И ОПАСНИ МАТЕРИИ ВО ОПШТИНА КАРПОШ

Општина Карпош од денес отвори дежурен телефонски број, на кој што жителите ќе можат да пријават палење токсичен отпад кој ја загадува животната среди ...
КАРПОШАНИ СО ГРАЃАНСКИ СТРАЖИ ЌЕ ГИ ОСЛОБОДУВААТ ТРОТОАРИТЕ ОД КОЛИ

КАРПОШАНИ СО ГРАЃАНСКИ СТРАЖИ ЌЕ ГИ ОСЛОБОДУВААТ ТРОТОАРИТЕ ОД КОЛИ

Жителите на Карпош со граѓански патроли ќе ги ослободуваат тротоарите и зеленилото околу ТЦ „Сити мол“ од паркирани возила. Карпошани велат дека иако ...
ЖИТЕЛИТЕ НА КАРПОШ 4 БАРААТ ЗОНСКО ПОРАДИ СИТИ МОЛ, БОГОЕВ НАЈАВИ РАМПИ

ЖИТЕЛИТЕ НА КАРПОШ 4 БАРААТ ЗОНСКО ПОРАДИ СИТИ МОЛ, БОГОЕВ НАЈАВИ РАМПИ

Жителите на Карпош 4 бараат од новите градоначалници на Карпош Стефан Богоев и на Град Скопје Петре Шилегов, да воведат зонско паркирање во населбата. ...
ОПШТИНА КАРПОШ ФАТИЛА ЛИЦА КОИ ПАЛЕЛЕ КАБЛИ ВО ЗЛОКУЌАНИ

ОПШТИНА КАРПОШ ФАТИЛА ЛИЦА КОИ ПАЛЕЛЕ КАБЛИ ВО ЗЛОКУЌАНИ

Општина Карпош синоќа фатила граѓани кои палеле електрични кабли. Инспекторите од Општина Карпош заедно со службени лица од Министерството за внатрешн ...
БОГОЕВ ЌЕ ФОРМИРА ТИМ ОД ПРАВНИЦИ И ГРАДЕЖНИ ИНЖЕНЕРИ ЗА СПОРНИТЕ ГРАДБИ ВО КАРПОШ

БОГОЕВ ЌЕ ФОРМИРА ТИМ ОД ПРАВНИЦИ И ГРАДЕЖНИ ИНЖЕНЕРИ ЗА СПОРНИТЕ ГРАДБИ ВО КАРПОШ

Стручен тим од правници и градежни инженери ќе ги испитуваат сите спорни градби во општина Карпош, најави градоначалникот Стефан Богоев. Тимот ќе тре ...
1 4 5 6 7 60 / 62 НАПИСИ