Таг: Стојанче Рибарев

1 2 3 10 / 29 НАПИСИ
РАЗРЕШЕН ВРХОВНИОТ СУДИЈА СТОЈАНЧЕ РИБАРЕВ КОЈ ГО СПАСИ ГРУЕВСКИ ОД ПРИТВОР, ВРАЌАЈЌИ СУДИЈА ОД ПАТ ЗА БИТОЛА

РАЗРЕШЕН ВРХОВНИОТ СУДИЈА СТОЈАНЧЕ РИБАРЕВ КОЈ ГО СПАСИ ГРУЕВСКИ ОД ПРИТВОР, ВРАЌАЈЌИ СУДИЈА ОД ПАТ ЗА БИТОЛА

Затоа што правел злоупотреби во електронскиот систем за самостојна распределба на судски предмети, местел предмети за висока корупција против поранешн ...
860 ПРЕДМЕТИ БИЛЕ ЗАТАШКАНИ, МИНИСТЕРКАТА ЗА ПРАВДА ОБЈАВИ КАКО СЕ МЕСТЕЛЕ ПРЕДМЕТИ ВО КРИВИЧЕН И ВРХОВЕН СУД, ИЗВЕШТАЈОТ ПРЕДАДЕН И ВО ОБВИНИТЕЛСТВОТО

860 ПРЕДМЕТИ БИЛЕ ЗАТАШКАНИ, МИНИСТЕРКАТА ЗА ПРАВДА ОБЈАВИ КАКО СЕ МЕСТЕЛЕ ПРЕДМЕТИ ВО КРИВИЧЕН И ВРХОВЕН СУД, ИЗВЕШТАЈОТ ПРЕДАДЕН И ВО ОБВИНИТЕЛСТВОТО

Со често менување на годишниот распоред за работа на судиите во Основниот суд Скопје 1 додека претседател бил Владимир Панчевски, а по него и в.д. пре ...
ОБВИНИТЕЛСТВОТО ПОТВРДИ ДЕКА ИСТРАЖУВА МЕСТЕЊЕ ПРЕДМЕТИ СО РАСПОРЕД НА СУДИИ

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ПОТВРДИ ДЕКА ИСТРАЖУВА МЕСТЕЊЕ ПРЕДМЕТИ СО РАСПОРЕД НА СУДИИ

Скопското обвинителство истражува како функционирал АКМИС-от во Основниот суд Скопје 1 и во Врховниот суд поврзан со честото менување на распоредот на ...
СТОЈАНЧЕ РИБАРЕВ СИ ДАДЕ ОСТАВКА ОД В. Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КРИВИЧНИОТ СУД

СТОЈАНЧЕ РИБАРЕВ СИ ДАДЕ ОСТАВКА ОД В. Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КРИВИЧНИОТ СУД

Судскиот совет потврди дека в.д. претседателот на Основниот суд Скопје 1 Стојанче Рибарев вчера си поднел оставка на ова место, со барање Советот да г ...
ЕКСТРАДИЦИЈАТА НА ГРУЈЕВСКИ И БОШКОВСКИ ЌЕ ЈА КОЧАТ СУДИИТЕ НА ПАНЧЕВСКИ, ТВРДАТ СУДИИ ОД КРИВИЧЕН СУД

ЕКСТРАДИЦИЈАТА НА ГРУЈЕВСКИ И БОШКОВСКИ ЌЕ ЈА КОЧАТ СУДИИТЕ НА ПАНЧЕВСКИ, ТВРДАТ СУДИИ ОД КРИВИЧЕН СУД

Двајцата разузнавачи Горан Грујевски и Никола Бошковски во Грција најмиле адвокат специјализиран за права на обвинети лица во постапка за екстрадиција ...
СТОЈАНЧЕ РИБАРЕВ ОТВОРИЛ БОЛЕДУВАЊЕ ОТКАКО СЈО ГО СОСЛУШАЛО ЗА АКМИСОТ И ПАНЧЕВСКИ

СТОЈАНЧЕ РИБАРЕВ ОТВОРИЛ БОЛЕДУВАЊЕ ОТКАКО СЈО ГО СОСЛУШАЛО ЗА АКМИСОТ И ПАНЧЕВСКИ

В.д. претседателот на Основниот суд Скопје 1 Стојанче Рибарев пред неколку дена заминал на боледување. Неофицијално, тој отворил боледување на неопред ...
ШТО ЌЕ БИДЕ СО НАС, ПОПАРЕНИ ПРАШАЛЕ СУДИИТЕ НА ПАНЧЕВСКИ НА СОСТАНОКОТ СО РИБАРЕВ

ШТО ЌЕ БИДЕ СО НАС, ПОПАРЕНИ ПРАШАЛЕ СУДИИТЕ НА ПАНЧЕВСКИ НА СОСТАНОКОТ СО РИБАРЕВ

Судиите блиски на експретседателот на Основниот суд Скопје 1 Владимир Панчевски, кај кои по АКМИС-от се паднаа и кои ги работат сите предмети на Специ ...
КОМПЈУТЕРОТ НА ПАНЧЕВСКИ МОЖЕ ДА ЈА ПРОШИРИ ИСТРАГАТА И НА ДРУГИ СУДИИ

КОМПЈУТЕРОТ НА ПАНЧЕВСКИ МОЖЕ ДА ЈА ПРОШИРИ ИСТРАГАТА И НА ДРУГИ СУДИИ

Специјалната обвинителка Катица Јанева вчера барала докази за евентуален приватен систем за распределба на судски предмети при претресот на претседате ...
КАРАЏОВСКИ ГИ ИГНОРИРАЛ ПРИГОВОРИТЕ ЗА РАЧНО МЕСТЕЊЕ ПРЕДМЕТИ КАЈ ПОДОБНИ СУДИИ 

КАРАЏОВСКИ ГИ ИГНОРИРАЛ ПРИГОВОРИТЕ ЗА РАЧНО МЕСТЕЊЕ ПРЕДМЕТИ КАЈ ПОДОБНИ СУДИИ 

Судијка од Основниот суд Скопје 1 на 14 jуни годинава со писмен приговор го известила и му укажала на претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски ...
КРИВИЧНИОТ СУД ЌЕ СЕ СЕЛИ ВО НОВАТА БАРОКНА ЗГРАДА ШТО Е САМО ЗА СЛАБИ И НИСКИ ЛУЃЕ

КРИВИЧНИОТ СУД ЌЕ СЕ СЕЛИ ВО НОВАТА БАРОКНА ЗГРАДА ШТО Е САМО ЗА СЛАБИ И НИСКИ ЛУЃЕ

Основниот суд Скопје 1 ги почнува подготовките за селење од старата во новата барокна зграда, која е готова уште пред три години, но е промашена во пр ...
1 2 3 10 / 29 НАПИСИ