Таг: Субверзија во црвено

СО „СУБВЕРЗИЈА ВО ЦРВЕНО“ НА ПРЉА ОТВОРЕН МАКЕДОНСКИОТ ПАВИЛЈОН ВО ВЕНЕЦИЈА

СО „СУБВЕРЗИЈА ВО ЦРВЕНО“ НА ПРЉА ОТВОРЕН МАКЕДОНСКИОТ ПАВИЛЈОН ВО ВЕНЕЦИЈА

Македонскиот павилјон на 58. Венециско биенале на уметноста со проектот „Субверзија во црвено“ на уметницата Нада Прља се отвори вчера во палатата Рот ...
УМЕТНИЦАТА НАДА ПРЉА Е МАКЕДОНСКИ ПРЕТСТАВНИК НА ВЕНЕЦИСКОТО БИЕНАЛЕ

УМЕТНИЦАТА НАДА ПРЉА Е МАКЕДОНСКИ ПРЕТСТАВНИК НА ВЕНЕЦИСКОТО БИЕНАЛЕ

Уметницата Нада Прља со проектот „Субверзија во црвено“ ќе ја претставува Македонија на 58. Венециско биенале на уметноста, кое ќе се одржи од 9 мај д ...
2 / 2 НАПИСИ