Таг: Судски совет

1 16 17 18172 / 172 НАПИСИ
УШКОВСКИ ОД ВТОРНИК НЕМА ПРАВО НИ НА ПЛАТА

УШКОВСКИ ОД ВТОРНИК НЕМА ПРАВО НИ НА ПЛАТА

Шестгодишниот мандат како член на Судскиот совет на Бранко Ушковски, кој од лани е и претседател на Советот, му истекува во вторник. Тој не е судија и ...
СУДИИТЕ НЕМА КОЈ ДА ГИ КАЗНИ

СУДИИТЕ НЕМА КОЈ ДА ГИ КАЗНИ

Скопје, 30 март, 2016 (САКАМДАКАЖАМ.МК) - Се зголемуваат претставките од незадоволни граѓани од правосудните органи, но за судиите, од мај минатата го ...
1 16 17 18172 / 172 НАПИСИ