Таг: супермаркет

НЕДЕЛА ДА БИДЕ НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА СИТЕ, ВЛАДАТА НАЈАВУВА РАСПРАВА ПО БАРАЊАТА НА НАЈНИСКО ПЛАТЕНИТЕ РАБОТНИЦИ

НЕДЕЛА ДА БИДЕ НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА СИТЕ, ВЛАДАТА НАЈАВУВА РАСПРАВА ПО БАРАЊАТА НА НАЈНИСКО ПЛАТЕНИТЕ РАБОТНИЦИ

Владата планира недела да биде прогласен за неработен ден за сите, а работниците да се плаќаат по час. Токму работењето прекувремени саати, работа на ...
ИМЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ, СТОМАКОТ ГО ДАДОВМЕ – 80.000 МАКЕДОНСКИ ГРАЃАНИ ЈА МИНАЛЕ МЕЏИТЛИЈА ВО СЕПТЕМВРИ

ИМЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ, СТОМАКОТ ГО ДАДОВМЕ – 80.000 МАКЕДОНСКИ ГРАЃАНИ ЈА МИНАЛЕ МЕЏИТЛИЈА ВО СЕПТЕМВРИ

„Името не го даваме, стомакот го дадoвме!“, неодамна битолчанец напиша графит на зградите спроти Офицерскиот дом во Битола, алудирајќи на тоа дека има ...
ЕДЕН УБИЕН ВО ТРИЧАСОВНАТА ЗАЛОЖНИЧКА ДРАМА ВО СУПЕРМАРКЕТ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

ЕДЕН УБИЕН ВО ТРИЧАСОВНАТА ЗАЛОЖНИЧКА ДРАМА ВО СУПЕРМАРКЕТ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

Една жена е убиена во тричасовната заложничка драма во полн супермаркет во Лос Анџелес, пред напаѓачот да ѝ се предаде на полицијата. Два часа пред ...
ЛИКВИДИРАН НАПАЃАЧОТ ОД СУПЕРМАРКЕТОТ ВО ФРАНЦИЈА, ПРЕТХОДНО УБИЛ ТРОЈЦА

ЛИКВИДИРАН НАПАЃАЧОТ ОД СУПЕРМАРКЕТОТ ВО ФРАНЦИЈА, ПРЕТХОДНО УБИЛ ТРОЈЦА

Француската полиција стави крај на заложничката драма во супермаркетот во јужниот град Требе, откако го ликвидираше напаѓачот. Тој бил идентификува ...
ПРИПАДНИК НА ИСЛАМСКА ДРЖАВА НАПАДНА СУПЕРМАРКЕТ ВО ФРАНЦИЈА, ЕДЕН УБИЕН

ПРИПАДНИК НА ИСЛАМСКА ДРЖАВА НАПАДНА СУПЕРМАРКЕТ ВО ФРАНЦИЈА, ЕДЕН УБИЕН

Едно лице е убиено во заложничката драма, што се одвива во супермаркет во градот Требе во јужна Франција. Специјалните единици на француската полициј ...
5 / 5 НАПИСИ