Таг: Супермесечина

СЛЕДНАТА СУПЕР МЕСЕЧИНА ЌЕ БИДЕ НА 25 НОЕМВРИ 2034

СЛЕДНАТА СУПЕР МЕСЕЧИНА ЌЕ БИДЕ НА 25 НОЕМВРИ 2034

Супермесечина вечерва го осветлува небото. Фотографиите се направени од фоторепортерите на САКАМДАКАЖАМ.МК во околината на Штип. Полната Месечин ...
РЕКОРДНО ГОЛЕМА СУПЕРМЕСЕЧИНА ПРВПАТ ОД 1948

РЕКОРДНО ГОЛЕМА СУПЕРМЕСЕЧИНА ПРВПАТ ОД 1948

Рекордно голема Супермесечина вчера и денеска го осветлува ноќното небо. Не само што ова е најблиската полна Месечина во оваа година, туку според НАСА ...
2 / 2 НАПИСИ