Таг: светилки

ДО МАРТ УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЌЕ БИДE СО ЛЕД СВЕТИЛКИ

ДО МАРТ УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЌЕ БИДE СО ЛЕД СВЕТИЛКИ

Општина Ѓорче Петров ќе добие ново улично осветлување со лед светилки. Од денес па во наредните 6 месеци низ целата територија на општината ќе се мену ...
ВО ПРЕТОР ПЛАЌААТ СТРУЈА ЦЕЛА ГОДИНА, А НЕМА УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ СРЕДЕ ЛЕТНА СЕЗОНА

ВО ПРЕТОР ПЛАЌААТ СТРУЈА ЦЕЛА ГОДИНА, А НЕМА УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ СРЕДЕ ЛЕТНА СЕЗОНА

Среде летна сезона, поголемиот дел од туристичката населба Претор крај Преспанското Езеро навечер тоне во мрак. Веќе со денови не работи уличното осве ...
2 / 2 НАПИСИ