Таг: Светомир Шкариќ

СОБРАНИЕТО СО НОВ ЗАКОН ЌЕ МУ ГИ ВРЗЕ РАЦЕТЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

СОБРАНИЕТО СО НОВ ЗАКОН ЌЕ МУ ГИ ВРЗЕ РАЦЕТЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

Народниот правобранител останува финансиски зависен од Владата, останува без механизми (санкции) кои ќе ги натераат министерствата и органите на држав ...
ШКАРИЌ: ИВАНОВ СО ПОДЛА ИГРА МУ ГИ ЗАРОБИ СВЕДОЦИТЕ НА СЈО

ШКАРИЌ: ИВАНОВ СО ПОДЛА ИГРА МУ ГИ ЗАРОБИ СВЕДОЦИТЕ НА СЈО

“Претседателот Ѓорге Иванов направи тешка манипулација и покажа врвна расипаност со најновата одлука да ја повлече аболицијата за само 22 граѓани, што ...
КАМБОВСКИ ДО ВЕЉАНОСКИ: ВРАТИ СЕ ОД РИМ, ДРЖАВАТА СЕ РАСПАЃА

КАМБОВСКИ ДО ВЕЉАНОСКИ: ВРАТИ СЕ ОД РИМ, ДРЖАВАТА СЕ РАСПАЃА

Академик Владо Камбовски го повикува претседателот на Собранието Трајко Вељаноски да не ги комплицира работите и веднаш да го свика парламентарниот со ...
ШКАРИЌ И ИВАНОВ ЗАЕДНО ВО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

ШКАРИЌ И ИВАНОВ ЗАЕДНО ВО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

Демонстрантка од Шарената револуција облечена со маичка на која е испишано СЈО и со учебник од Правниот факултет вчера протестираше во близина на рези ...
ШКАРИЌ: ПОЖЕЛНО Е ВМРО-ДПМНЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ИЗБОРИ ЗА ДА СИ ЈА ОТКРИЕ МИЗЕРИЈАТА

ШКАРИЌ: ПОЖЕЛНО Е ВМРО-ДПМНЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ИЗБОРИ ЗА ДА СИ ЈА ОТКРИЕ МИЗЕРИЈАТА

„ВМРО-ДПМНЕ може сама да истрча на избори, ќе ѝ се придружат тие нејзини мали сателит партии. Ако, нека истрча сама, дури и пожелно е. Нека си ги пока ...
ШКАРИЌ: ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ Е АТЕНТАТОР НА УСТАВОТ И НОЌЕН ЧУВАР НА ЗГРАДА

ШКАРИЌ: ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ Е АТЕНТАТОР НА УСТАВОТ И НОЌЕН ЧУВАР НА ЗГРАДА

„Тоа што Трајко Вељаноски се претставува како претседател на Собранието, не само што е смешно, не само што не е за верување и нема логика, туку тоа е ...
6 / 6 НАПИСИ