Таг: свидетелства

ГОДИНАВА УЧЕНИЦИТЕ ЌЕ ГИ ДОБИЈАТ СВИДЕТЕЛСТВАТА ВО ЈУНИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

ГОДИНАВА УЧЕНИЦИТЕ ЌЕ ГИ ДОБИЈАТ СВИДЕТЕЛСТВАТА ВО ЈУНИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

Во тек е испорачувањето на свидетелствата за сите одделенија, учениците од основните и средните училишта навремено ќе ги добијат свидетелствата за уче ...
ПОЕЗИЈА И ПРОЗА

ПОЕЗИЈА И ПРОЗА

Еден пороен дожд од неполн половина час во главниот град покажа колку голема лага е терминот „инвеститори“ во градежништвото чии интереси ги брани сек ...
СВИДЕТЕЛСТВАТА СЕ ДЕЛАТ ПО ШКОЛИТЕ, УЧЕНИЦИТЕ ЌЕ ГИ ДОБИЈАТ СЛЕДНАТА НЕДЕЛА, ВЕЛАТ ОД БИРОТО ЗА РАЗВОЈ НА ОБРАЗОВАНИЕ

СВИДЕТЕЛСТВАТА СЕ ДЕЛАТ ПО ШКОЛИТЕ, УЧЕНИЦИТЕ ЌЕ ГИ ДОБИЈАТ СЛЕДНАТА НЕДЕЛА, ВЕЛАТ ОД БИРОТО ЗА РАЗВОЈ НА ОБРАЗОВАНИЕ

Свидетелствата за завршена учебна година 2020/2021 веќе се дистрибуираат по училиштата и од понеделник ќе бидат доделени на учениците од основните и с ...
СВИДЕТЕЛСТВАТА МОЖЕ ДА СЕ ДЕЛАТ ВО ДВОРОВИТЕ НА ШКОЛИТЕ, БИРОТО ЗА РАЗВОЈ НА ОБРАЗОВАНИЕ НЕ НЀ ПРАША ЗА ОДЛОЖУВАЊЕТО, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

СВИДЕТЕЛСТВАТА МОЖЕ ДА СЕ ДЕЛАТ ВО ДВОРОВИТЕ НА ШКОЛИТЕ, БИРОТО ЗА РАЗВОЈ НА ОБРАЗОВАНИЕ НЕ НЀ ПРАША ЗА ОДЛОЖУВАЊЕТО, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Бирото за развој на образованието (БРО) не се консултирало со Министерството за здравство за одлуката да се одложи доделувањето на свидетелставата на ...
АКО ШКОЛИТЕ НЕ ВИ ГИ ВРАТАТ ПАРИТЕ ЗА НАПЛАТЕНИТЕ СВИДЕТЕЛСТВА, ПРИЈАВЕТЕ НА 0800 88 500, ПОВИКА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

АКО ШКОЛИТЕ НЕ ВИ ГИ ВРАТАТ ПАРИТЕ ЗА НАПЛАТЕНИТЕ СВИДЕТЕЛСТВА, ПРИЈАВЕТЕ НА 0800 88 500, ПОВИКА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

Народниот правобранител апелира до граѓаните на кои нема да им бидат вратени парите за наплатени свидетелства да се обратат на бесплатната телефонска ...
НЕМА АИР ОД ДЕВЕ БАИР

НЕМА АИР ОД ДЕВЕ БАИР

Миле, ми текна. А да им кажеме дека ги утнале елаборатите? ...
УЧИЛИШТАТА ДА НЕ ИМ НАПЛАЌААТ ЗА СВИДЕТЕЛСТВА НА ОСНОВЦИТЕ И НА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ, ЗАБРАНЕТО Е, ПРЕДУПРЕДИ НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

УЧИЛИШТАТА ДА НЕ ИМ НАПЛАЌААТ ЗА СВИДЕТЕЛСТВА НА ОСНОВЦИТЕ И НА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ, ЗАБРАНЕТО Е, ПРЕДУПРЕДИ НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

Народниот правобранител, имајќи ги предвид сознанијата дека дел од училиштата во државата им наплаќаат на учениците за издавање на свидетелство за зав ...
ЕКСТЕРНО ЌЕ СЕ ПОЛАГА ОД 6 ОДДЕЛЕНИЕ, ОЦЕНКИТЕ ВО ДОДАТНО СВИДЕТЕЛСТВО

ЕКСТЕРНО ЌЕ СЕ ПОЛАГА ОД 6 ОДДЕЛЕНИЕ, ОЦЕНКИТЕ ВО ДОДАТНО СВИДЕТЕЛСТВО

Резултатите од екстерното тестирање нема да влегуваат во конечниот успех на ученикот, односно нема да влијаат врз просекот на успехот и на оценките во ...
8 / 8 НАПИСИ