Таг: Техничко училиште

БУГАРСКАТА ФОНДАЦИЈА ГИ ИЗБРИША ФОТОГРАФИИТЕ И ДЕЛ ОД ОБЈАВАТА ВО КОЈА СЕ СПОМЕНУВАА ДИРЕКТОРИТЕ ОД ТЕХНИЧКОТО УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА

БУГАРСКАТА ФОНДАЦИЈА ГИ ИЗБРИША ФОТОГРАФИИТЕ И ДЕЛ ОД ОБЈАВАТА ВО КОЈА СЕ СПОМЕНУВАА ДИРЕКТОРИТЕ ОД ТЕХНИЧКОТО УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА

Фондацијата „Бугарска меморија“ ги избриша фотографиите од директорката на Техничкото училиште во Битола, Жанета Сервини и заменикот Љупчо Здравковски ...
ТЕХНИЧКОТО УЧИЛИШТЕ ОД БИТОЛА ПРАВИ ВИЗИР МАСКИ ЗА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ

ТЕХНИЧКОТО УЧИЛИШТЕ ОД БИТОЛА ПРАВИ ВИЗИР МАСКИ ЗА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ

Техничкото училиште „Ѓорги Наумов“ од Битола се вклучи во процесот на изработка на визир маски потребни за вработените во јавните и приватните здравст ...
СИТЕ БЕГААТ ОД ТЕНДЕРОТ ЗА ПРЕВОЗ НА УЧЕНИЦИ ВО БИТОЛА

СИТЕ БЕГААТ ОД ТЕНДЕРОТ ЗА ПРЕВОЗ НА УЧЕНИЦИ ВО БИТОЛА

Училишниот одбор на Техничкото училиште денес најверојатно ќе одлучува дали ќе биде носител на тендерот за бесплатен школски превоз во Битола. Општина ...
3 / 3 НАПИСИ