Таг: тендер

1 8 9 10 11 100 / 101 НАПИСИ
РАСПИШАН ТЕНДЕР ЗА НАБАВКА НА „ТАМИФЛУ“ ОТКАКО СНЕМА ЛЕК СРЕДЕ СЕЗОНА НА ГРИП

РАСПИШАН ТЕНДЕР ЗА НАБАВКА НА „ТАМИФЛУ“ ОТКАКО СНЕМА ЛЕК СРЕДЕ СЕЗОНА НА ГРИП

Тендер за набавка на “тамифлу“, или за антивирусен лек против грип, Министерството за здравство распиша минатата среда. Според огласот за јавна набавк ...
ТРИ ФИРМИ ДОБИЛЕ 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА ДА ГИ ЧИСТАТ ПАТИШТАТА, МАКЕДОНИЈА БЛОКИРАНА ОД 20 СМ СНЕГ

ТРИ ФИРМИ ДОБИЛЕ 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА ДА ГИ ЧИСТАТ ПАТИШТАТА, МАКЕДОНИЈА БЛОКИРАНА ОД 20 СМ СНЕГ

„Македонија пат“ има договор вреден 1,5 милион евра со 3 приватни компании за ангажирање механизација за чистење на патиштата. Според Електронскиот ...
ПОЛОВИНА ОД НОВОГОДИШНИТЕ ПАКЕТЧИЊА ЌЕ ОДАТ ЗА ДЕЦА ОД РАНЛИВИ ГРУПИ, РЕАГИРААТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

ПОЛОВИНА ОД НОВОГОДИШНИТЕ ПАКЕТЧИЊА ЌЕ ОДАТ ЗА ДЕЦА ОД РАНЛИВИ ГРУПИ, РЕАГИРААТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

Град Скопје вели дека речиси половина од новогодишните пакетчиња, за кои на 6 декември распиша тендер од 9.000 евра, се наменети за штитениците од СОС ...
АГЕНЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ЌЕ ПОТРОШИ 40.000 ЕВРА СОСЕ 70 ХОСТЕСИ ЗА САЕМИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

АГЕНЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ЌЕ ПОТРОШИ 40.000 ЕВРА СОСЕ 70 ХОСТЕСИ ЗА САЕМИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

  Агенцијата за вработување ќе потроши 40.000 евра за да организира саеми за вработување. Според тендерот што го објави Агенцијата, парите ќе ...
30 ДЕЦА СО ПРОБЛЕМИ ВО РАСТОТ ЌЕ НАСТРАДААТ ЗА 260.000 ЕВРА, ДИРЕКТОРОТ ИБРАИМИ ШТЕДИ

30 ДЕЦА СО ПРОБЛЕМИ ВО РАСТОТ ЌЕ НАСТРАДААТ ЗА 260.000 ЕВРА, ДИРЕКТОРОТ ИБРАИМИ ШТЕДИ

Пет супспецијалисти од Клиниката за детски болести во четвртокот го потпишаа  стручното мислење, дека промената на терапијата на 30 деца со проблеми в ...
ТЕНДЕР ЗА КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР КОЈ ЌЕ ЧИНИ 128 МИЛИОНИ ЕВРА, ОБЈАВИ ТОДОРОВ

ТЕНДЕР ЗА КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР КОЈ ЌЕ ЧИНИ 128 МИЛИОНИ ЕВРА, ОБЈАВИ ТОДОРОВ

Министерот за здравство Никола Тодоров кажа дека денеска е распишан тендер за изградба на новиот Универзитетски клинички центар „Мајка Тереза“ во Скоп ...
ВИСИ БЕСПЛАТНИОТ ШКОЛСКИ ПРЕВОЗ НА БИТОЛСКИТЕ УЧЕНИЦИ

ВИСИ БЕСПЛАТНИОТ ШКОЛСКИ ПРЕВОЗ НА БИТОЛСКИТЕ УЧЕНИЦИ

Бесплатниот школски превоз на учениците од Битола е доведен во прашање. Тендерот за избор на превозници истекува до крајот на октомври, а не е распиша ...
НЕМАМЕ ДОКАЗИ ДЕКА СЕ МЕСТАТ ТЕНДЕРИ ВО ЗДРАВСТВОТО, ВЕЛАТ ОД СОВЕТОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

НЕМАМЕ ДОКАЗИ ДЕКА СЕ МЕСТАТ ТЕНДЕРИ ВО ЗДРАВСТВОТО, ВЕЛАТ ОД СОВЕТОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

БИРОКРАТИЈАТА ПОВАЖНА ОД ЗДРАВЈЕТО – Серија текстови за корупцијата во здравството (5) Советот за јавни набавки нема докази дека договорните органи м ...
СИТЕ БЕГААТ ОД ТЕНДЕРОТ ЗА ПРЕВОЗ НА УЧЕНИЦИ ВО БИТОЛА

СИТЕ БЕГААТ ОД ТЕНДЕРОТ ЗА ПРЕВОЗ НА УЧЕНИЦИ ВО БИТОЛА

Училишниот одбор на Техничкото училиште денес најверојатно ќе одлучува дали ќе биде носител на тендерот за бесплатен школски превоз во Битола. Општина ...
БОЛНИТЕ УМИРААТ ЗАДУШЕНИ ВО ТЕНДЕРСКАТА БИРОКРАТИЈА

БОЛНИТЕ УМИРААТ ЗАДУШЕНИ ВО ТЕНДЕРСКАТА БИРОКРАТИЈА

БИРОКРАТИЈАТА ПОВАЖНА ОД ЗДРАВЈЕТО - Серија текстови за корупцијата во здравството (1) Болни од рак оставени без терапија, лаборатории без потреб ...
1 8 9 10 11 100 / 101 НАПИСИ