Таг: труење со храна

ДОПОЛНИТЕЛНИ АНАЛИЗИ НА ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ИЗВОРОТ НА ТРУЕЊЕТО СЀ УШТЕ НЕПОЗНАТ

ДОПОЛНИТЕЛНИ АНАЛИЗИ НА ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ИЗВОРОТ НА ТРУЕЊЕТО СЀ УШТЕ НЕПОЗНАТ

Епидемиолози од Институтот за јавно здравје денес зеле дополнителни мостри за анализа од градскиот водовод во Гостивар, откако над 300 жители на градо ...
МАСОВНО ТРУЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ПРИЧИНИТЕЛОТ ЗАСЕГА НЕПОЗНАТ

МАСОВНО ТРУЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ПРИЧИНИТЕЛОТ ЗАСЕГА НЕПОЗНАТ

Над 300 жители на Гостивар и околните села од вчера вечер и во текот на целиот денешен ден барале медицинска помош во општата болница во Гостивар, бид ...
ПАК ТРУЕЊЕ СО ХРАНА ВО ФАБРИКАТА ЛЕАР ВО ТЕТОВО

ПАК ТРУЕЊЕ СО ХРАНА ВО ФАБРИКАТА ЛЕАР ВО ТЕТОВО

Изутринава околу 10.30 часот, 23 лица од фабриката ЛЕАР во Тетово побарале медицинска помош во Клиничката болница во Тетово поради симптоми на труење. ...
ТРОЈЦА КАДЕТИ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА ОБУКА НА МВР СЕ ОНЕСВЕСТИЛЕ, ЗАТВОРЕНА КУЈНАТА ВО ИДРИЗОВО

ТРОЈЦА КАДЕТИ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА ОБУКА НА МВР СЕ ОНЕСВЕСТИЛЕ, ЗАТВОРЕНА КУЈНАТА ВО ИДРИЗОВО

Тројца курсисти на основната обука за полицаец утринава паднале во бесознание во Центарот за обука на министерството за внатрешни работи во Идризово. ...
ОХРИДСКИТЕ БРОДОВИ „ПЛОВАТ“ НА СУВО ЗАРАДИ КОНТРОЛА ОД ОСИГУРИТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ

ОХРИДСКИТЕ БРОДОВИ „ПЛОВАТ“ НА СУВО ЗАРАДИ КОНТРОЛА ОД ОСИГУРИТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ

Во пристаништето во Свети Наум во Охрид започна редовниот технички преглед на дел од охридските бродови што за прв пат се прави на суво, а не како до ...
5 / 5 НАПИСИ