Таг: Центар

1 2 3 434 / 34 НАПИСИ
КУМАНОВО Е РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР, А НЕМА ХОТЕЛ

КУМАНОВО Е РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР, А НЕМА ХОТЕЛ

Куманово е еден од ретките поголеми градови во регионот кој нема хотел, иако се наоѓа на само 30 километри од Скопје и го носи приматот центар на Севе ...
УСТАВНИОТ СУД ПРЕГЛАСА ОДЛУКА И ДОЗВОЛИ СПАСУВАЊЕ НА МИЛИОНСКИ БИЗНИСИ НА ВМРО-ДПМНЕ СО КОИ ГРУЕВСКИ ЌЕ СЕ ФАЛИ ЗА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

УСТАВНИОТ СУД ПРЕГЛАСА ОДЛУКА И ДОЗВОЛИ СПАСУВАЊЕ НА МИЛИОНСКИ БИЗНИСИ НА ВМРО-ДПМНЕ СО КОИ ГРУЕВСКИ ЌЕ СЕ ФАЛИ ЗА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

Се премислил петтиот уставен судија, со чиј глас Уставниот суд за влакно успеа да го запре преслекувањето во барок на ГТЦ, Македонската опера и балет ...
КАЛЕНДАР ЗА ПОДДРШКА НА ЦЕНТАРОТ ЗА ДАУНОВ СИНДРОМ

КАЛЕНДАР ЗА ПОДДРШКА НА ЦЕНТАРОТ ЗА ДАУНОВ СИНДРОМ

Центарот за Даунов синдром (ДСЦ) изработи календари за 2017, а со продажба го дополнува буџетот на организацијата. Ѕвезди на календарот се децата с ...
ВО ЗГРАДА ДО МВР ПРИЈАВЕНИ 14 ИЗБИРАЧИ СО ИСТО ПРЕЗИМЕ БЕЗ БРОЈ НА СТАН

ВО ЗГРАДА ДО МВР ПРИЈАВЕНИ 14 ИЗБИРАЧИ СО ИСТО ПРЕЗИМЕ БЕЗ БРОЈ НА СТАН

Во зградата на улицата 50 дивизија број 32 во скопската општина Центар, во близина на Министерството за внатрешни работи, во Избирачкиот список има за ...
1 2 3 434 / 34 НАПИСИ