Таг: Црвен крст

1 3 4 541 / 41 НАПИСИ
ЦРВЕН КРСТ И НЕОФИЦИЈАЛНИТЕ ПУНКТОВИ ПОСЕБНО ЌЕ ДИСТРИБУИРААТ ПОМОШ ДО ПОПЛАВЕНИТЕ

ЦРВЕН КРСТ И НЕОФИЦИЈАЛНИТЕ ПУНКТОВИ ПОСЕБНО ЌЕ ДИСТРИБУИРААТ ПОМОШ ДО ПОПЛАВЕНИТЕ

Неофицијалните пунктови за собирање помош за подрачјата погодени од поплавите продолжуваат со работа, иако од Црвен крст информираа дека, почнувајќи о ...
1 3 4 541 / 41 НАПИСИ