Таг: Управа за извршување санкции

ЗОРАН МИЛЕСКИ ЌЕ ОСТАНЕ ЗАТВОРЕН ВИКЕНДОВ, А ОД ПОНЕДЕЛНИК ТЕШКО

ЗОРАН МИЛЕСКИ ЌЕ ОСТАНЕ ЗАТВОРЕН ВИКЕНДОВ, А ОД ПОНЕДЕЛНИК ТЕШКО

По спроводот од затворот во Шутка, назад во тој во Струга, осудениот во „Рекет“ Зоран Милески-Кичевскиот ќе седи затворен два дена, но не дека му се т ...
УПРАВАТА ЗА САНКЦИИ ВЕЛИ ДЕКА НЕ ДАВА ПАУЗА ОД ЗАТВОР ОД РАКАВ, ТУКУ ЗАД ЛЕКУВАЊЕТО НА МИЛЕСКИ СТОЈАТ ПРЕПОРАКИ ПОТПИШАНИ ОД СПЕЦИЈАЛИСТИ

УПРАВАТА ЗА САНКЦИИ ВЕЛИ ДЕКА НЕ ДАВА ПАУЗА ОД ЗАТВОР ОД РАКАВ, ТУКУ ЗАД ЛЕКУВАЊЕТО НА МИЛЕСКИ СТОЈАТ ПРЕПОРАКИ ПОТПИШАНИ ОД СПЕЦИЈАЛИСТИ

Управата за извршување санкции, цитирајќи законски одредби дека не може да одбие, кажа дека еден месец отсуство му дала на осудениот во „Рекет“ Зоран ...
ГРАДЕЖНИЦИТЕ ТВРДАТ ДЕКА НЕ ФРЛИЛЕ ХЕМИКАЛИИ ВО ИЗВОРИТЕ НА ВОЛКОВИЈА

ГРАДЕЖНИЦИТЕ ТВРДАТ ДЕКА НЕ ФРЛИЛЕ ХЕМИКАЛИИ ВО ИЗВОРИТЕ НА ВОЛКОВИЈА

Градежната фирма „Жикол“, која што во близина на тетовското село Волковија село гради воспитно-поправен дом за малолетници според договор со Управата ...
МИНИСТЕРОТ ТОДОРОВ ТРИ ГОДИНИ ПРЕБРОЈУВА КОЛКУ ЛЕКАРИ ФАЛАТ ВО ЗАТВОРИТЕ

МИНИСТЕРОТ ТОДОРОВ ТРИ ГОДИНИ ПРЕБРОЈУВА КОЛКУ ЛЕКАРИ ФАЛАТ ВО ЗАТВОРИТЕ

Министерството за здравство три години го одолговлекува спроведувањето на Законот за извршување санкции, чии измени донесени во 2013 требало да се при ...
4 / 4 НАПИСИ