Таг: вести

МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА MY NEWZ ОВОЗМОЖУВА ДА СИ СЕЛЕКТИРАТЕ КАКВИ ВЕСТИ И КОИ ДОМАШНИ МЕДИУМИ И КАТЕГОРИИ ЌЕ ГИ СЛЕДИТЕ

МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА MY NEWZ ОВОЗМОЖУВА ДА СИ СЕЛЕКТИРАТЕ КАКВИ ВЕСТИ И КОИ ДОМАШНИ МЕДИУМИ И КАТЕГОРИИ ЌЕ ГИ СЛЕДИТЕ

Новата мобилна апликација my newz овозможува да се следат најновите вести од преку 250 македонски извори, при што сами можете да ги изберете омилените ...
„ФЕЈСБУК“ ГИ БЛОКИРАШЕ ВЕСТИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА

„ФЕЈСБУК“ ГИ БЛОКИРАШЕ ВЕСТИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА

„Фејсбук“ ги блокираше вестите во Австралија во изненадувачката ескалација на спорот со владата, што може да биде тест за иднината на онлајн издаваштв ...
2 / 2 НАПИСИ