Таг: „ВИП“

1 2 10 / 14 НАПИСИ
„ВИП“ И ОФИЦИЈАЛНО СТАНА „А1“

„ВИП“ И ОФИЦИЈАЛНО СТАНА „А1“

Телекомуникациската компанија „оне.Вип“ денеска и официјално се преименуваше во „А1 Македонија ДООЕЛ“, а брендот „Вип“ стана „А1“. На свечениот нас ...
ВИП ГОДИНАВА СТАНУВА А1

ВИП ГОДИНАВА СТАНУВА А1

А1 Телеком Австрија Групацијата, чиј член е телекомуникациската компанија Вип, во 2017 ја објави одлуката постепено да го воведува моќниот А1 бренд за ...
ПРОДОЛЖУВА КАМПАЊАТА НА ВИП „ИНТЕРНЕТОТ НЕ Е САМО ИГРА, КЛИКАЈ БЕЗБЕДНО“

ПРОДОЛЖУВА КАМПАЊАТА НА ВИП „ИНТЕРНЕТОТ НЕ Е САМО ИГРА, КЛИКАЈ БЕЗБЕДНО“

Телекомуникациската компанија ВИП продолжува со проектот „Интернетот не e само игра. Кликај безбедно…“, а кампањата ја почна денеска од основното учил ...
ПОРАДИ УКИНАТИТЕ КАНАЛИ, ДОГОВОРИТЕ СО ВИП И ТЕЛЕКОМ МОЖАТ ДА СЕ РАСКИНАТ БЕЗ ПЕНАЛИ

ПОРАДИ УКИНАТИТЕ КАНАЛИ, ДОГОВОРИТЕ СО ВИП И ТЕЛЕКОМ МОЖАТ ДА СЕ РАСКИНАТ БЕЗ ПЕНАЛИ

Корисниците на услугите за кабелска телевизија на ВИП и Телеком, можат да ги раскинат договорите без да плаќаат пенали, откако операторите укинаа дел ...
ВИП ВОВЕДУВА НОВ КОНЦЕПТ ВО ПРОДАЖНИТЕ САЛОНИ

ВИП ВОВЕДУВА НОВ КОНЦЕПТ ВО ПРОДАЖНИТЕ САЛОНИ

Вип воведува нов концепт со реновирање на своите продажни салони, следејќи ги модерните трендови, соопшти телекомуникациската компанија. Први такви пр ...
ВИП СО РОДЕНДЕНСКА ПОНУДА ЗА ПОСТПЕЈД КОРИСНИЦИТЕ ПО ПОВОД 10-ГОДИШНИНАТА

ВИП СО РОДЕНДЕНСКА ПОНУДА ЗА ПОСТПЕЈД КОРИСНИЦИТЕ ПО ПОВОД 10-ГОДИШНИНАТА

ВИП по повод 10 години од постоењето понуди дополнителни поволности за сите нови и обновени постпејд пакети, соопшти компанијата. Со тарифните модели ...
ВИП ГО ПОЧИТУВА ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ НА ВРАБОТЕНИТЕ

ВИП ГО ПОЧИТУВА ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ НА ВРАБОТЕНИТЕ

„Вип“ е првата компанија во Македонија која што го доби МАМФОРС стандардот што претставува признание за успешно спроведување на политиките кои што ги ...
И КОРИСНИЦИТЕ НА ВИП МОЖАТ ДА КУПАТ БИЛЕТ ЗА ЈСП СО ТЕЛЕФОН

И КОРИСНИЦИТЕ НА ВИП МОЖАТ ДА КУПАТ БИЛЕТ ЗА ЈСП СО ТЕЛЕФОН

Постпејд корисниците на Вип отсега ќе можат да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје со својот мобилен телефон на едноставен начин. За ...
ВИП НАЈАВИ ТЕХНИЧКИ ЗАФАТИ ЗА ДЕНЕСКА И УТРЕ, МОЖНИ ПРОБЛЕМИ ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА ПОСТАРИ СИМ КАРТИЧКИ ОД ОНЕ

ВИП НАЈАВИ ТЕХНИЧКИ ЗАФАТИ ЗА ДЕНЕСКА И УТРЕ, МОЖНИ ПРОБЛЕМИ ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА ПОСТАРИ СИМ КАРТИЧКИ ОД ОНЕ

Корисниците на „оне.Вип“ кои користат постари СИМ картички со брендот „Оне“ можно е денеска и утре да имаат потешкотии при користењето на услугите пор ...
„ВИП“ ПРОМОВИРАШЕ ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

„ВИП“ ПРОМОВИРАШЕ ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

Бесплатна интерактивна телевизија дури и за најниските тарифи од денес овозможува операторот „Вип“ за корисници кои ќе изберат „Вип комбо“ тарифни мод ...
1 2 10 / 14 НАПИСИ