Таг: Владимир Талески

1 12 13 14134 / 134 НАПИСИ
АКО НЕМАТЕ ЈАЈЦА, ПОВЕЛЕТЕ! – ЖЕНИТЕ ВО БИТОЛА КОН ПОЛИЦАЈЦИТЕ

АКО НЕМАТЕ ЈАЈЦА, ПОВЕЛЕТЕ! – ЖЕНИТЕ ВО БИТОЛА КОН ПОЛИЦАЈЦИТЕ

Жените на вечерашниот протест во Битола им делеа јајца на полицајците што ја чуваат општинската зграда од бојосување. „Ако немате јајца повелете“, ...
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ СЕ ЧУДИ ЗОШТО БИЛА ГАЃАНА ОПШТИНАТА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ СЕ ЧУДИ ЗОШТО БИЛА ГАЃАНА ОПШТИНАТА

Битолскиот градоначалник Владимир Талески по неколкудневно отсуство конечно се појави во јавноста. Го немаше додека траеше паниката околу притворите ...
ПАНИКА ВО ОПШТИНА БИТОЛА ПО ПРВИОТ ПРИТВОР ЗА СОРАБОТНИКОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

ПАНИКА ВО ОПШТИНА БИТОЛА ПО ПРВИОТ ПРИТВОР ЗА СОРАБОТНИКОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

Паника, страв и невообичаена претпазливост владее меѓу вработените во Општина Битола, по одлуката за притвор на еден од осомничените во случајот „Тран ...
БИТОЛА МУ ПЕЕ НА ТАЛЕВСКИ „ПОМОГНЕТЕ ДОБАР СУДИЈА“

БИТОЛА МУ ПЕЕ НА ТАЛЕВСКИ „ПОМОГНЕТЕ ДОБАР СУДИЈА“

Детската песна  „Судски процес“ од популарната серија „Здраво Генијалци“ во која ликот на Двојче го играше актуелниот градоначалник Владимир Талевски ...
1 12 13 14134 / 134 НАПИСИ