Таг: загадена вода

ЗАГАДЕНА ВОДАТА ВО БРВЕНИЦА ПО ПОПРАВКАТА НА ПУМПАТА ОД ВОДОВОДОТ

ЗАГАДЕНА ВОДАТА ВО БРВЕНИЦА ПО ПОПРАВКАТА НА ПУМПАТА ОД ВОДОВОДОТ

Триесетина лица од тетовските села Брвеница и Долно Седларце вчера се пожалиле дека имаат стомачни проблеми, дијареа и повраќање и побарале лекарска п ...
ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО ТЕАРЦЕ БИЛА ЗАГАДЕНА СО ФЕКАЛИИ, СЕ ПРЕПОРАЧУВА САМО ФЛАШИРАНА ВОДА

ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО ТЕАРЦЕ БИЛА ЗАГАДЕНА СО ФЕКАЛИИ, СЕ ПРЕПОРАЧУВА САМО ФЛАШИРАНА ВОДА

Центарот за Јавно здравје од Тетово потврди дека водата за пиење во селата Теарце, Глоѓи и Пршовце е неисправна за пиење. Од Центарот препорачуваат во ...
СЛОВЕНЕЦ НЕ МОЖЕЛ ДА СЕ НАПИЕ ВОДА НА ПЕЛИСТЕР, ПА ЌЕ ГРАДИ ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА

СЛОВЕНЕЦ НЕ МОЖЕЛ ДА СЕ НАПИЕ ВОДА НА ПЕЛИСТЕР, ПА ЌЕ ГРАДИ ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА

Менаџер на познатата компанија „Искра“ од Словенија при недоамнешна посета на Пелистер сакал да се напие планинска изворска вода. Била изненаден кога ...
3 / 3 НАПИСИ