Таг: затвореници

1 2 324 / 24 НАПИСИ
ЗАВРШИ РЕНОВИРАЊЕТО НА „ИДРИЗОВО“, ЗАБРЗАНО СЕ ДОТЕРУВА ВНАТРЕШНОСТА

ЗАВРШИ РЕНОВИРАЊЕТО НА „ИДРИЗОВО“, ЗАБРЗАНО СЕ ДОТЕРУВА ВНАТРЕШНОСТА

Затворот „Идризово“ се дотерува со забрзано темпо и наскоро затвореното пренатрупано одделение, коешто треба да ги прими новите осуденици на тешки кри ...
МИНИСТЕРОТ ТОДОРОВ ТРИ ГОДИНИ ПРЕБРОЈУВА КОЛКУ ЛЕКАРИ ФАЛАТ ВО ЗАТВОРИТЕ

МИНИСТЕРОТ ТОДОРОВ ТРИ ГОДИНИ ПРЕБРОЈУВА КОЛКУ ЛЕКАРИ ФАЛАТ ВО ЗАТВОРИТЕ

Министерството за здравство три години го одолговлекува спроведувањето на Законот за извршување санкции, чии измени донесени во 2013 требало да се при ...
ИВАНОВ ИМ ОДГОВОРИЛ НА ЗАТВОРЕНИЧКИТЕ ДЕКА НЕ ПОМИЛУВА КРИМИНАЛЦИ

ИВАНОВ ИМ ОДГОВОРИЛ НА ЗАТВОРЕНИЧКИТЕ ДЕКА НЕ ПОМИЛУВА КРИМИНАЛЦИ

Претседателот Ѓорге Иванов на затвореничките од Идризово што бараа да ги помилува и да им ги намали затворските казни им одговорил дека нема намера да ...
ПОРАДИ АБОЛИЦИЈАТА ЗАТВОРЕНИЦИТЕ МАСОВНО БАРААТ ПОМИЛУВАЊЕ ОД ИВАНОВ

ПОРАДИ АБОЛИЦИЈАТА ЗАТВОРЕНИЦИТЕ МАСОВНО БАРААТ ПОМИЛУВАЊЕ ОД ИВАНОВ

Во затворот "Идризово", но и во штипскиот затвор, затворениците вчера цел ден се потпишуваа на барања за намалување на нивните казни.  Списоците треба ...
1 2 324 / 24 НАПИСИ