Таг: зејтин

ЌЕ ИМА ЗЕЈТИН ВО ПРОДАВНИЦИТЕ ОД УТРЕ ИЛИ ЗАДУТРЕ, РЕЧЕ МИНИСТЕРОТ БЕКТЕШИ

ЌЕ ИМА ЗЕЈТИН ВО ПРОДАВНИЦИТЕ ОД УТРЕ ИЛИ ЗАДУТРЕ, РЕЧЕ МИНИСТЕРОТ БЕКТЕШИ

Министерот за економија Крешник Бектеши кажа дека состојбата со маслото за јадење е стабилна, а од велешка „Маслодајна“ додаваат дека е зголемена поба ...
ВРАТИ ГО ЗЕЈТИНОТ

ВРАТИ ГО ЗЕЈТИНОТ

Тоа е државата. Една голема дивоградба без лиценца. И најстрашно е што тоа никому не му пречи. А и да ни пречи, кому да се жалиш, кога не им пречи ни ...
ПРОДАЖБАТА НА ЗЕЈТИН ОГРАНИЧЕНА НА ЕДНО ПАКУВАЊЕ ДНЕВНО ПО КУПУВАЧ

ПРОДАЖБАТА НА ЗЕЈТИН ОГРАНИЧЕНА НА ЕДНО ПАКУВАЊЕ ДНЕВНО ПО КУПУВАЧ

На секој поединечен купувач кој ќе купува масло од сончоглед за јадење во трговските објекти, во текот на денот ќе биде ограничена продажбата на мала ...
МАГАЦИНИТЕ ПОЛНИ СО МАСЛО ЗА ЈАДЕЊЕ, РАФТОВИТЕ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ ПРАЗНИ ОТИ ТРГОВЦИТЕ НЕМААТ ИНТЕРЕС ДА ПРОДАВААТ БЕЗ МАРЖА

МАГАЦИНИТЕ ПОЛНИ СО МАСЛО ЗА ЈАДЕЊЕ, РАФТОВИТЕ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ ПРАЗНИ ОТИ ТРГОВЦИТЕ НЕМААТ ИНТЕРЕС ДА ПРОДАВААТ БЕЗ МАРЖА

Магацините на велешката „Маслодајна“ се полни со масло за јадење, додека полиците во маркетите се празни, зејтин нема. Таква е состојбата во Скопје, Б ...
ШТИПЈАНИ ТОПАТ СЛАНИНА ЗА МАСТ ОТИ НЕМА ЗЕЈТИН

ШТИПЈАНИ ТОПАТ СЛАНИНА ЗА МАСТ ОТИ НЕМА ЗЕЈТИН

Поради недостиг на растителното масло за јадење во продавниците, штипјани почнаа масовно да купуваат свинска сланина од која топат маст, а добиваат и ...
БУГАРИН ПОЧИНА ДОДЕКА ЧЕКАЛ ВО РЕД ОД 300 МЕТРИ ДА КУПИ ЗЕЈТИН

БУГАРИН ПОЧИНА ДОДЕКА ЧЕКАЛ ВО РЕД ОД 300 МЕТРИ ДА КУПИ ЗЕЈТИН

77-годишен маж почина додека чекал ред да купи зејтин во супермаркет во Бургас, Бугарија, објавија бугарските медиуми. Кога дошла Брзата помош само ко ...
6 / 6 НАПИСИ