Таг: железничка

НА МЕСТОТО НА КУЌИТЕ НА УЛИЦА ЖЕЛЕЗНИЧКА ЌЕ ИМА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ СО ДОМУВАЊЕ, СОПСТВЕНИЦИТЕ БАРААТ ПОГОЛЕМА КАТНОСТ

НА МЕСТОТО НА КУЌИТЕ НА УЛИЦА ЖЕЛЕЗНИЧКА ЌЕ ИМА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ СО ДОМУВАЊЕ, СОПСТВЕНИЦИТЕ БАРААТ ПОГОЛЕМА КАТНОСТ

На местото на куќите на улицата Јордан Мијалков (Железничка) зад ТЦ „Рамстор“ ќе се гради трговски центар. Ова се предвидува со новиот Детален урбанис ...
СО ВЕЛОСИПЕД ВО ВОЗ КАКО ЕДЕН ОД АЛТЕРНАТИВНИТЕ НАЧИНИ НА КОМБИНИРАН ПРЕВОЗ КОИ ЌЕ ГИ РАЗВИВА ГРАД СКОПЈЕ

СО ВЕЛОСИПЕД ВО ВОЗ КАКО ЕДЕН ОД АЛТЕРНАТИВНИТЕ НАЧИНИ НА КОМБИНИРАН ПРЕВОЗ КОИ ЌЕ ГИ РАЗВИВА ГРАД СКОПЈЕ

Од Лисиче до главната железничка станица во Скопје со воз денеска група велосипедити стасаа за 4 минути, а потоа со нивните велосипеди возеа низ градо ...
ОХРИДСКАТА НАСЕЛБА ЖЕЛЕЗНИЧКА ТРИ ДЕНА Е ПОД ВОДА

ОХРИДСКАТА НАСЕЛБА ЖЕЛЕЗНИЧКА ТРИ ДЕНА Е ПОД ВОДА

Дел од хридската населба Железничка три дена е под вода. Обилните врнежи од дожд кои го зафатија подрачјето на Охрид поплавија повеќе куќи од населбат ...
БИТОЛЧАНИ ЗА СКОПЈЕ СО ВОЗ ПАТУВААТ ПО ЧЕТИРИ ЧАСА, А ВЛАСТА ИМ ВЕТУВАШЕ И АЕРОДРОМ

БИТОЛЧАНИ ЗА СКОПЈЕ СО ВОЗ ПАТУВААТ ПО ЧЕТИРИ ЧАСА, А ВЛАСТА ИМ ВЕТУВАШЕ И АЕРОДРОМ

Битолчани до денес требаше со авиони да летаат низ регионот, но реалноста е дека сѐ уште патуваат по четири часа до Скопје. Точно пред пет години, на ...
67 ОД 120 Е ЈАСНО МНОЗИНСТВО, МУ ПРЕСМЕТА БРИТАНИЈА НА ИВАНОВ

67 ОД 120 Е ЈАСНО МНОЗИНСТВО, МУ ПРЕСМЕТА БРИТАНИЈА НА ИВАНОВ

Британскиот министер за Европа и Америка Ален Данкан му порача на претседателот Ѓорге Иванов дека 67 пратеници од 120 е јасно мнозинство и кажа дека И ...
5 / 5 НАПИСИ