Таг: жители

1 212 / 12 НАПИСИ
ПАРИЗ ПОСТАВИ ЕКО-ПИСОАРИ, ЖИТЕЛИТЕ РЕАГИРААТ ОТИ СЕ НАРУШУВА ИМИЏОТ НА ГРАДОТ

ПАРИЗ ПОСТАВИ ЕКО-ПИСОАРИ, ЖИТЕЛИТЕ РЕАГИРААТ ОТИ СЕ НАРУШУВА ИМИЏОТ НА ГРАДОТ

Нови еколошки, но целосно изложени писоари, распоредени на улиците низ Париз, предизвикуваат остри реакции кај локалното население. Еден од светло- ...
РАСПЕАНИОТ ПАТ ВО ХОЛАНДИЈА Е ЗАТВОРЕН ПО ЖАЛБИТЕ НА ОКОЛНИТЕ ЖИТЕЛИ

РАСПЕАНИОТ ПАТ ВО ХОЛАНДИЈА Е ЗАТВОРЕН ПО ЖАЛБИТЕ НА ОКОЛНИТЕ ЖИТЕЛИ

Идејата за подобрување на сообраќајот во Холандија со специјални ленти поставени на асфалтот кои ќе отсвират одредена мелодија кога автомобилите минув ...
1 212 / 12 НАПИСИ