Таг: живеалиште

ЗЕБРИТЕ ЈАНОШ И ЈАШАРИ СТИГНАА ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

ЗЕБРИТЕ ЈАНОШ И ЈАШАРИ СТИГНАА ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

Две зебри денеска стигнаа во скопската Зоолошка градина. Двете зебри, мажјаци се стари една година. Јанош е донација од зоолошката во Словенија, а Јаш ...
СЛОНИЦИТЕ ДУЊА И ДАЕЛА ОД БЕЛГИЈА СТИГНАА ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

СЛОНИЦИТЕ ДУЊА И ДАЕЛА ОД БЕЛГИЈА СТИГНАА ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

Белгиските слоници Дуња и Даела денеска стигнаа во скопската Зоолошка градина. Тие беа транспортирани од Белгија со камиони и до сабота ќе бидат во ка ...
КРОКОДИЛИТЕ ДОБИЈА НОВА ОГРАДА ИАКО И СТАРАТА БЕШЕ ПО ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

КРОКОДИЛИТЕ ДОБИЈА НОВА ОГРАДА ИАКО И СТАРАТА БЕШЕ ПО ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

Се поставува нова ограда на живеалиштето на крокодилите во скопската Зоолошка, откако завчера мажјакот Ганко избега од живеалиштето и преспа во езерот ...
3 / 3 НАПИСИ