Таг: Живко Мукаетов

1 2 3 5 10 / 47 НАПИСИ
АМЕРИКАНСКИОТ СОВЕТ НА МЛАДИ ПОЛИТИЧКИ ЛИДЕРИ ВО ПОСЕТА НА „АЛКАЛОИД“

АМЕРИКАНСКИОТ СОВЕТ НА МЛАДИ ПОЛИТИЧКИ ЛИДЕРИ ВО ПОСЕТА НА „АЛКАЛОИД“

Претставници на Американскиот совет на млади политички лидери (American Council of Young Political Leaders – ACYPL), во придружба на претставници од А ...
НОРВЕШКА ОТВОРИ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛАТ ВО СКОПЈЕ, ЖИВКО МУКАЕТОВ Е ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ

НОРВЕШКА ОТВОРИ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛАТ ВО СКОПЈЕ, ЖИВКО МУКАЕТОВ Е ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ

Почесен Конзулат на Кралството Норвешка во Македонија денеска е отворен во просториите на „Алкалоид АД“ Скопје, чиј генерален директор Живко Мукаетов ...
ИНВЕСТИЦИИТЕ СЕ НЕОПХОДНИ ЗА ПОДОБАР ПЛАСМАН НА СТРАНСКИОТ ПАЗАР, ВЕЛИ МУКАЕТОВ ЗА СРПСКИ „ПРОФИТ“

ИНВЕСТИЦИИТЕ СЕ НЕОПХОДНИ ЗА ПОДОБАР ПЛАСМАН НА СТРАНСКИОТ ПАЗАР, ВЕЛИ МУКАЕТОВ ЗА СРПСКИ „ПРОФИТ“

Една од фактичките константи низ 87-годишното постоење на „Алкалоид“ се инвестициите, вели генералниот директор и претседател на Управниот одбор на ма ...
60 МИЛИОНИ ТЕГЛИЧКИ КРЕМ „БЕКУТАН“ СЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ЗА 45 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ НА БРЕНДОТ ЗА ДЕЦА НА „АЛКАЛОИД“

60 МИЛИОНИ ТЕГЛИЧКИ КРЕМ „БЕКУТАН“ СЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ЗА 45 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ НА БРЕНДОТ ЗА ДЕЦА НА „АЛКАЛОИД“

Фармацевтската компанија „Алкалоид“ денеска одбележа 45 години постоење на еден од нивните најпрепознатливи брендови, колекцијата производи за деца „Б ...
ПОЛИТИКАТА И НАТАМУ Е НАД БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА ВО РЕГИОНОТ, СЛОВЕНИЈА ТРЕБА ДА НИ БИДЕ ПРИМЕР КАКО СЕ РАЗВИВА ДРЖАВА, ВЕЛИ ЖИВКО МУКАЕТОВ ЗА „АЛ ЏАЗИРА БАЛКАН“

ПОЛИТИКАТА И НАТАМУ Е НАД БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА ВО РЕГИОНОТ, СЛОВЕНИЈА ТРЕБА ДА НИ БИДЕ ПРИМЕР КАКО СЕ РАЗВИВА ДРЖАВА, ВЕЛИ ЖИВКО МУКАЕТОВ ЗА „АЛ ЏАЗИРА БАЛКАН“

Во Америка полесно може да се изгради доверба отколку во Европска Унија, но соработката во регионот ни е особено важна зашто јас целиот регион го дожи ...
„АЛКАЛОИД“ ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈАТРАКТИВНА КОМПАНИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

„АЛКАЛОИД“ ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈАТРАКТИВНА КОМПАНИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Македонската фармацевтска компанија „Алкалоид“ е најатрактивен работодавец, односно најпосакувана македонска компанија за работа за 2022, покажа анкет ...
„АЛКАЛОИД“ ПРОГЛАСЕНА ЗА ВОДЕЧКИ ИНВЕСТИТОР ВО РЕГИОНОТ

„АЛКАЛОИД“ ПРОГЛАСЕНА ЗА ВОДЕЧКИ ИНВЕСТИТОР ВО РЕГИОНОТ

Македонската фармацевстка компанија „Алкалоид“ е прогласена за водечки инвеститор во регионот од Коморскиот инвестициски форум на Западен Балкан, зара ...
„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ НОВA ЛАБОРАТОРИJA ЗА КОНТРОЛА НА КОЗМЕТИЧКИТЕ ПРОИЗВОДИ, ИНВЕСТИЦИЈАТА ЧИНИ 720.000 ЕВРА

„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ НОВA ЛАБОРАТОРИJA ЗА КОНТРОЛА НА КОЗМЕТИЧКИТЕ ПРОИЗВОДИ, ИНВЕСТИЦИЈАТА ЧИНИ 720.000 ЕВРА

Компанијата „Алкалоид“ отвори нови лабораториски капацитети за контрола и за следење на квалитетот на производите со површина од 400 метри квадратни. ...
ФОНДАЦИЈАТА „ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“  ПО 15. ПАТ ДОДЕЛИ 40 СТИПЕНДИИ НА СТУДЕНТИ НА ФАРМАЦИЈА И МЕДИЦИНА

ФОНДАЦИЈАТА „ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“ ПО 15. ПАТ ДОДЕЛИ 40 СТИПЕНДИИ НА СТУДЕНТИ НА ФАРМАЦИЈА И МЕДИЦИНА

Фондацијата „Трајче Мукаетов“ додели 40 нови стипендии, од кои 20 за студенти на Фармацевтскиот факултет и 20 за студенти на Медицинскиот факултет при ...
ЌЕ БИДЕ ТЕШКО, НО ИНВЕСТИЦИИТЕ СЕ ЕДИНСТВЕН ПАТ ЗА РАЗВОЈ, КАЖА МУКАЕТОВ НА ФОРУМ ВО БЕЛГРАД

ЌЕ БИДЕ ТЕШКО, НО ИНВЕСТИЦИИТЕ СЕ ЕДИНСТВЕН ПАТ ЗА РАЗВОЈ, КАЖА МУКАЕТОВ НА ФОРУМ ВО БЕЛГРАД

Генералниот директор и Претседател на УО на „Алкалоид“ Живко Мукаетов на Форумот на менаџери вчера во Белград кажа дека и покрај тоа што глобалната зд ...
1 2 3 5 10 / 47 НАПИСИ