Таг: Живко Мукаетов

1 2 3 20 / 26 НАПИСИ
ВРАБОТЕНИТЕ ВО АЛКАЛОИД ПРЕД 40 ГОДИНИ РАЧНО ГИ НАПРАВИЛЕ ПРВИТЕ 3 КИЛОГРАМИ ОД ДЕТСКИОТ КРЕМ БЕКУТАН

ВРАБОТЕНИТЕ ВО АЛКАЛОИД ПРЕД 40 ГОДИНИ РАЧНО ГИ НАПРАВИЛЕ ПРВИТЕ 3 КИЛОГРАМИ ОД ДЕТСКИОТ КРЕМ БЕКУТАН

Првите количини од детскиот крем „Бекутан“ вработените во фармацевтската компанија „Алкалоид“ пред 40 години го направиле рачно, а 1978 година почнале ...
ФОНДАЦИЈАТА „ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“ ГОДИНАВА СТИПЕНДИРА 39 СТУДЕНТИ ОД МЕДИЦИНА И ФАРМАЦИЈА

ФОНДАЦИЈАТА „ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“ ГОДИНАВА СТИПЕНДИРА 39 СТУДЕНТИ ОД МЕДИЦИНА И ФАРМАЦИЈА

Фондацијата „Трајче Мукаетов“ годинава доделува 39 стипендии за студенти од трета и четврта година на Медицинскиот и Фармацевтскиот факултет, при Унив ...
ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ САМИТ100 И КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ САМИТ100 И КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ

Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум на шест земји од Западен Балкан (WB6-CIF) – тело за рег ...
ЕВРОПА ДА ЈА ДОНЕСЕМЕ НА БАЛКАНОТ, ПА ДУРИ ТОГАШ ТАА ЌЕ НЀ ПУШТИ ВНАТРЕ, РЕЧЕ  ЗАЕВ НА БИЗНИС САМИТ100

ЕВРОПА ДА ЈА ДОНЕСЕМЕ НА БАЛКАНОТ, ПА ДУРИ ТОГАШ ТАА ЌЕ НЀ ПУШТИ ВНАТРЕ, РЕЧЕ ЗАЕВ НА БИЗНИС САМИТ100

Приватниот бизнис сектор е тој што треба да го влече регионот на Западен Балкан напред, кажа премиерот на Македонија Зоран Заев, на бизинс САМИТ 100 з ...
НА БИЗНИС САМИТ ВО СКОПЈЕ СЕ РАЗГОВАРА ЗА ИНФРАСТРУКТУРА ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ НА БАЛКАНОТ

НА БИЗНИС САМИТ ВО СКОПЈЕ СЕ РАЗГОВАРА ЗА ИНФРАСТРУКТУРА ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ НА БАЛКАНОТ

Меморандум за соработка ќе потпишат денес компаниите од балканските земји во рамки на дводневниот бизнис САМИТ 100 што се одржува во Скопје. Главна те ...
ЕЛЕКТРИФИКАЦИЈА НА ПАТИШТАТА ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН, ТЕМА НА ДВОДНЕВНИОТ САМИТ100 ШТО ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО СКОПЈЕ

ЕЛЕКТРИФИКАЦИЈА НА ПАТИШТАТА ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН, ТЕМА НА ДВОДНЕВНИОТ САМИТ100 ШТО ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО СКОПЈЕ

Електрификација на патиштата од регионот на Западен Балкан за да се воведат електромобили, ќе биде една од темите за која ќе се разговара на дводневни ...
ДОНАЦИЈА ОД НАД МИЛИОН ДЕНАРИ ОД ХУМАНИТАРНИОТ ХЕПЕНИНГ НА АЛКАЛОИД ЗА КЛИНИКАТА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ

ДОНАЦИЈА ОД НАД МИЛИОН ДЕНАРИ ОД ХУМАНИТАРНИОТ ХЕПЕНИНГ НА АЛКАЛОИД ЗА КЛИНИКАТА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ

Донација од над милион денари доби Клиниката за детски болести, која беше собрана на седмиот по ред хуманитарен хепенинг во организација на фармацевтс ...
СЕГА МИ Е ЈАСНО ЗОШТО ПИЈАМ КАФЕТИН, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЗАГРЕБ МИЛАН БАНДИЌ ГО ПОСЕТИ АЛКАЛОИД

СЕГА МИ Е ЈАСНО ЗОШТО ПИЈАМ КАФЕТИН, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЗАГРЕБ МИЛАН БАНДИЌ ГО ПОСЕТИ АЛКАЛОИД

Градоначалникот на Загреб Милан Бандиќ го посети Алкалоид АД Скопје, соопштија од фармацевтската компанија. За време на работната средба Живко Мука ...
ОБРАЗОВНИОТ СИСТЕМ ТРЕБА ДА Е ПО ДИМЕНЗИЈА НА БИЗНИСТИТЕ, ИЗЈАВИ ДИРЕКТОРОТ НА АЛКАЛОИД ЖИВКО МУКАЕТОВ НА САМИТОТ ВО ТРСТ

ОБРАЗОВНИОТ СИСТЕМ ТРЕБА ДА Е ПО ДИМЕНЗИЈА НА БИЗНИСТИТЕ, ИЗЈАВИ ДИРЕКТОРОТ НА АЛКАЛОИД ЖИВКО МУКАЕТОВ НА САМИТОТ ВО ТРСТ

Во земјите од Западен Балкан да се унифицира и поедностави системот за мобилност на работната сила по примерот на скандинавските земји, за да се дести ...
ДАНСКАТА АМБАСАДОРКА МУ ПОДАРИ ВЕЛОСИПЕД НА НИКОЛА ПОПОСКИ

ДАНСКАТА АМБАСАДОРКА МУ ПОДАРИ ВЕЛОСИПЕД НА НИКОЛА ПОПОСКИ

Данската амбасадорка Лиселот Плеснер акредитирана во Македонија, а со седиште во Виена на пратеникот и министер за надворешни работи Никола Попоски му ...
1 2 3 20 / 26 НАПИСИ