Таг: ѕид

1 214 / 14 НАПИСИ
ТРАМП Ѝ ПРЕДЛОЖИЛ НА ШПАНИЈА ДА ИЗГРАДИ ЅИД ВО САХАРА ЗА ДА СЕ ЗАШТИТИ ОД МИГРАНТИ

ТРАМП Ѝ ПРЕДЛОЖИЛ НА ШПАНИЈА ДА ИЗГРАДИ ЅИД ВО САХАРА ЗА ДА СЕ ЗАШТИТИ ОД МИГРАНТИ

Доналд Трамп ѝ предложил на Шпанија да изгради ѕид во Сахара, како решение за мигрантската криза во Европа, изјави шпанскиот министер за надворешни ра ...
ПОЧНУВААТ ТЕСТИРАЊАТА НА ЅИДОТ НА ТРАМП НА ГРАНИЦАТА СО МЕКСИКО

ПОЧНУВААТ ТЕСТИРАЊАТА НА ЅИДОТ НА ТРАМП НА ГРАНИЦАТА СО МЕКСИКО

Блокови од осумте предложени дизајни на ѕидот што Доналд Трамп планира да го гради долж американско-мексиканската граница ќе бидат тестирани во наредн ...
ПОЧНУВА ИЗГРАДБАТА НА ПРОТОТИП НА ЅИДОТ НА ТРАМП ДОЛЖ АМЕРИКАНСКО-МЕКСИКАНСКАТА ГРАНИЦА

ПОЧНУВА ИЗГРАДБАТА НА ПРОТОТИП НА ЅИДОТ НА ТРАМП ДОЛЖ АМЕРИКАНСКО-МЕКСИКАНСКАТА ГРАНИЦА

Четири компании беа избрани да изградат прототипови на ѕидот, што американскиот претседател Доналд Трамп планира да го крене долж границата со Мексико ...
ВО РИЧ И БЕЛОТИНО СМЕЕШ ДА СЕ РАЗБОЛИШ САМО ВО СРЕДА

ВО РИЧ И БЕЛОТИНО СМЕЕШ ДА СЕ РАЗБОЛИШ САМО ВО СРЕДА

Жителите од ридско-планинските населени места Рич и Белотино мора да патуваат и по 25 километри до Струмица за да отидат на лекар. Во овие две села, к ...
1 214 / 14 НАПИСИ