Почетна – Сакам да кажам


Сакам да кажам

ТРИ ЗА СТО

Да заборавиме дека Ѓорге Иванов му даде мандат на Груевски да преговара за Тиранската платформа два дена откако таа беше донесена. И пак би му го дал

  • прочитај на македонски
  • Архива
  • COMMENTS

    meta charset="utf-8"
    ;