Категорија: Дописна мрежа

1 461 462 463 464 465 487 4630 / 4861 НАПИСИ
БАРОКНИ КАНДЕЛАБРИ ОД 1.600 ЕВРА НА ПАТЕКАТА ЗА ЏОГИНГ КРАЈ ВАРДАР

БАРОКНИ КАНДЕЛАБРИ ОД 1.600 ЕВРА НА ПАТЕКАТА ЗА ЏОГИНГ КРАЈ ВАРДАР

Рекреативната патека покрај Вардар во Скопје доби барокно осветлување. Новите златно-зелени канделабри вчера светеа и во ден. Поставени се на патеката ...
СИМПАТИЗЕРИ НА ЗИЈАДИН СЕЛА ОДЕЈЌИ НА МИТИНГ ДЕМОЛИРАЛЕ НАПЛАТНА РАМПА

СИМПАТИЗЕРИ НА ЗИЈАДИН СЕЛА ОДЕЈЌИ НА МИТИНГ ДЕМОЛИРАЛЕ НАПЛАТНА РАМПА

Вчеравечер околу 20.30 часот, група засега непознати лица кои патувале на релација Гостивар-Тетово ја демолирале наплатната рампа и го повредиле служб ...
БУГАРСКИТЕ ПАСОШИ ГИ ЗАПУСТИЈА НИВИТЕ ВО СТРУМИЧКО

БУГАРСКИТЕ ПАСОШИ ГИ ЗАПУСТИЈА НИВИТЕ ВО СТРУМИЧКО

Последниве години во струмичко се зголемува бројот на земјоделски површини кои не се обработуваат. Место градинарски производи или овошни насади, ниви ...
ПОРАДИ УВОЗ ОД АЛБАНИЈА, СКАПУВААТ ДОМАТИТЕ ВО СТРУМИЧКО

ПОРАДИ УВОЗ ОД АЛБАНИЈА, СКАПУВААТ ДОМАТИТЕ ВО СТРУМИЧКО

Есенските домати во струмичко нема кој да ги купи бидејќи, како што тврдат земјоделците, деновиве во земјава влегле повеќе шлепери со домати од Албани ...
ЕКОЛОШКИОТ ПЛАН НА ОПШТИНА БИТОЛА ИМА СЀ ОСВЕН ПОДАТОЦИ ЗА ЗАГАДУВАЊЕ

ЕКОЛОШКИОТ ПЛАН НА ОПШТИНА БИТОЛА ИМА СЀ ОСВЕН ПОДАТОЦИ ЗА ЗАГАДУВАЊЕ

На туристички водич наликуваат делови од Локалниот еколошки акционен план што Општина Битола го донесе деновиве. Иако квалитетот на животната средина ...
ЕУ ЌЕ ГРАДИ ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ЗА ОТПАДНИ ВОДИ ВО ТЕТОВО

ЕУ ЌЕ ГРАДИ ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА ЗА ОТПАДНИ ВОДИ ВО ТЕТОВО

Европската унија наредната година во Тетово ќе започне со градба на пречистителна станица за отпадни води. Ова го најави амбасадорот на ЕУ во Македони ...
ГРАЃАНИТЕ ДА ГЛАСААТ, СЈО ДА ГИ ИСТРАЖИ СОМНЕВАЊАТА, ПОРАЧА ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП

ГРАЃАНИТЕ ДА ГЛАСААТ, СЈО ДА ГИ ИСТРАЖИ СОМНЕВАЊАТА, ПОРАЧА ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП

Холандскиот амбасадор Ваутер Пломп ги повика младите да не гласаат за партиите кои им вршат притисоци, туку да гласаат по сопствено убедување на денеш ...
ЗАКОНСКИ ДА СЕ ЗАБРАНАТ МАЛОЛЕТНИЧКИТЕ БРАКОВИ, БАРА РОМА С.О.С.

ЗАКОНСКИ ДА СЕ ЗАБРАНАТ МАЛОЛЕТНИЧКИТЕ БРАКОВИ, БАРА РОМА С.О.С.

Итна измена на законската регулатива со што ќе се забрани склучување брачни заедници на млади момчиња и девојки, пред да наполнат 18 години, побара не ...
КУМАНОВСКИТЕ И СТРУМИЧКИТЕ ПЕНЗИОНЕРИ БАРААТ НИВНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ДА НЕ ГИ НАСОЧУВА ДА ГЛАСААТ ЗА ВМРО-ДПМНЕ

КУМАНОВСКИТЕ И СТРУМИЧКИТЕ ПЕНЗИОНЕРИ БАРААТ НИВНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ДА НЕ ГИ НАСОЧУВА ДА ГЛАСААТ ЗА ВМРО-ДПМНЕ

Кумановските, струмичките и пензионерите од Прилеп, Штип и Радовиш, бараат од претседателот на Сојузот на пензионери на Македонија Драги Аргировски да ...
ЗА ВИКТОР МИЗО И НЕГОВИТЕ ВРАБОТЕНИ НЕ ВАЖАТ ПРАВИЛАТА ЗА ЗАБРАНЕТО ПАРКИРАЊЕ НА ПАРТИЗАНСКА

ЗА ВИКТОР МИЗО И НЕГОВИТЕ ВРАБОТЕНИ НЕ ВАЖАТ ПРАВИЛАТА ЗА ЗАБРАНЕТО ПАРКИРАЊЕ НА ПАРТИЗАНСКА

За Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони не важат правилата на Град Скопје. За да можат да паркираат вработените во Дирекцијата на чело ...
1 461 462 463 464 465 487 4630 / 4861 НАПИСИ