Категорија: Ngrije zërin për Avokatin e Popullit

1 2 3 6 10 / 60 НАПИСИ
AGJENCI SHTETËRORE FALSIFIKON PROCESVERBALIN QË TË MOS IA PAGUAJË SUBVENCIONET NJË BUJKU TË RAJONIT TË KRATOVËS

AGJENCI SHTETËRORE FALSIFIKON PROCESVERBALIN QË TË MOS IA PAGUAJË SUBVENCIONET NJË BUJKU TË RAJONIT TË KRATOVËS

Agjencia për pagesën e subvencioneve bujqësore, me anë të procesverbalëve që ka falsifikuar katër vjet me radhë nuk ia ka paguar subvencionet për mbje ...
NJË BANORE E SHKUPIT PËR DY VJET E GJYSËM NUK MUND TË SHPËRNGULET TE SHTËPIA E SAJ PASI PRET EVN-NË PËR RRYMË

NJË BANORE E SHKUPIT PËR DY VJET E GJYSËM NUK MUND TË SHPËRNGULET TE SHTËPIA E SAJ PASI PRET EVN-NË PËR RRYMË

Një banore e Shkupit për dy vjet e gjysmë pret që EVN Maqedonia t’i mundësojë rrymë elektrike dhe për këtë shkak nuk ka mundur të shpërngulet te shtëp ...
10 VJET PRESIM TË NA PAGUHEN 24 RROGA, NDËRKOHË QË GJYSMA E KOLEGËVE NA KANË VDEKUR NGA HELMET QË KONSUMOJMË, THONË TË PUNËSUARIT E “OHIS”

10 VJET PRESIM TË NA PAGUHEN 24 RROGA, NDËRKOHË QË GJYSMA E KOLEGËVE NA KANË VDEKUR NGA HELMET QË KONSUMOJMË, THONË TË PUNËSUARIT E “OHIS”

Mbi 300 të punësuar në SHA “Ohis” në Shkup i janë drejtuar Avokatit të popullit për ndihmë për të zgjidhur problemin e tyre 10 vjeçar me 24 rrogat e p ...
KOMISIONI PËR DENACIONALIZIM KA FALSIFIKUAR NËNSHKRIMIN E NJË GURAJE TË VDEKUR DHE ANALFABETE DHE KA MARRË PRONËN E NJË TETOVARI

KOMISIONI PËR DENACIONALIZIM KA FALSIFIKUAR NËNSHKRIMIN E NJË GURAJE TË VDEKUR DHE ANALFABETE DHE KA MARRË PRONËN E NJË TETOVARI

Skender Huseini nga Tetova dhe motra e tij, të cilët për 15 vjet janë duke u endur nëpër gjykata në luftë me shtetin, i cili nuk ua kthen tokën e naci ...
MINISTRIA E TRANSPORTIT DËSHIRON T’I MARRË 80 PËRQIND NGA PRONA E LEGALIZUAR PËR NJË EURO METRI KATROR, NDËRSA PRONARI KA PAGUAR EDHE TATIM

MINISTRIA E TRANSPORTIT DËSHIRON T’I MARRË 80 PËRQIND NGA PRONA E LEGALIZUAR PËR NJË EURO METRI KATROR, NDËRSA PRONARI KA PAGUAR EDHE TATIM

Një qytetar i lagjes së Shkupit, Gjorge Petrov, i cili sipas ligjit për legalizim, e ka legalizuar shtëpinë, përballet me rrezikun që t’i shkojnë dëm ...
HYNË NË FUQI VENDIMET PËR PADITË MBI FATURAT E PAPAGUARA QË ME VITE TË TËRA FSHIHESHIN NË GJYKATËN E STRUMICËS, NUK KA PËRGJEGJËSI PËR NEGLIZHENCËN

HYNË NË FUQI VENDIMET PËR PADITË MBI FATURAT E PAPAGUARA QË ME VITE TË TËRA FSHIHESHIN NË GJYKATËN E STRUMICËS, NUK KA PËRGJEGJËSI PËR NEGLIZHENCËN

Gjykata e Strumicës ka vepruar pothuajse sipas të gjitha vendimeve me urdhëresa pagesash ndaj qytetarëve për faturat e papaguara në periudhë nga viti ...
SHTËPIA E SHËNDETIT SHKUP PRET KONFIRMIM NGA TEVDOVSKI DHE MANÇEVSKI QË T’I MARRË TË PUNËSUARIT NË AMBULANCAT E BURGUT

SHTËPIA E SHËNDETIT SHKUP PRET KONFIRMIM NGA TEVDOVSKI DHE MANÇEVSKI QË T’I MARRË TË PUNËSUARIT NË AMBULANCAT E BURGUT

Shtëpia e Shëndetit Shkup pret miratim nga Ministria e financave dhe shoqërisë informative dhe administratës, në mënyrë që të mund t’i marrë të punësu ...
GJYKATA E STRUMICËS KA FSHEHUR 2.000 PADI PËR FATURA TË PAPAGUARA, QYTETARËT DO TË PAGUAJNË EDHE INTERES SHTESË

GJYKATA E STRUMICËS KA FSHEHUR 2.000 PADI PËR FATURA TË PAPAGUARA, QYTETARËT DO TË PAGUAJNË EDHE INTERES SHTESË

Mbi 2.000 padi për fatura të papaguara nga viti 2005 e deri më 2011 të cilat Gjykata themelore e Strumicës me vite i ka fshehur nga kontrolli, tani ua ...
DAP DO TA KTHEJË TATIMIN E RADIODIFUZIONIT PA KËRKUAR TAKSË ADMINISTRATIVE PREJ 300 DENARËVE

DAP DO TA KTHEJË TATIMIN E RADIODIFUZIONIT PA KËRKUAR TAKSË ADMINISTRATIVE PREJ 300 DENARËVE

Ekziston një mundësi e madhe që Drejtoria e të ardhurave publike t’ua kthejë paratë qytetarëve të cilët kanë paguar paraprakisht tatimin e radiodifuzi ...
GJYKATA THEMELORE SHKUPI 2 ÇLIROI NJË NJERI TË GJYKUAR GABIMISHT, QË KUR ME MPB DHE TOPLIFIKACIJA SHKUP VERI IA VODHËN IDENTITETIN

GJYKATA THEMELORE SHKUPI 2 ÇLIROI NJË NJERI TË GJYKUAR GABIMISHT, QË KUR ME MPB DHE TOPLIFIKACIJA SHKUP VERI IA VODHËN IDENTITETIN

Gjykata themelore Shkupi 2 më në fund e çliroi nga frika dhe trauma Gute Milenkovskin nga fshati i Shkupit Marino, i cili kurrë nuk ka pasur ngrohje q ...
1 2 3 6 10 / 60 НАПИСИ