Категорија: Пријави проблем

1 2 10 / 15 НАПИСИ
ДЕЦА ПОД 13 ГОДИНИ КОРИСТАТ ТИКТОК БЕЗ ЗНАЕЊЕ НА РОДИТЕЛИТЕ И СЕ ИЗЛОЖУВААТ НА ОПАСНИ СОДРЖИНИ, ПОКАЖА РЕГИОНАЛНОТО ИСТРАЖУВАЊЕ НА БИРН

ДЕЦА ПОД 13 ГОДИНИ КОРИСТАТ ТИКТОК БЕЗ ЗНАЕЊЕ НА РОДИТЕЛИТЕ И СЕ ИЗЛОЖУВААТ НА ОПАСНИ СОДРЖИНИ, ПОКАЖА РЕГИОНАЛНОТО ИСТРАЖУВАЊЕ НА БИРН

Минималната старосна граница од 13 години, поставена како услов за отворање профил, не спречи илјадници помлади деца од Балканот да ѝ пристапат на апл ...
„ДА НЕ СЕ ПРОВАЃА САС ПРАСЕ“, БАРА КАНДИДАТ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА ОД КУМАНОВО, ДРУГИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА ПЛАЌАЛЕ РУЧЕЦИ, А НЕКОИ ДАВАЛЕ КЕШ ВО ПЛИКО

„ДА НЕ СЕ ПРОВАЃА САС ПРАСЕ“, БАРА КАНДИДАТ ЗА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА ОД КУМАНОВО, ДРУГИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА ПЛАЌАЛЕ РУЧЕЦИ, А НЕКОИ ДАВАЛЕ КЕШ ВО ПЛИКО

Мнозинството од учесниците во истражувањето на САКАМДАКАЖАМ.МК дали кандидатите за возачи се лоши или испитните комисии намерно ги паѓаат, ги обвинува ...
ПОЛАГАВ НА ПАЗАРЕН ДЕН, БАБИ МИ СЕ ЏИТКАА ПОД КОЛА, СЕ ЖАЛИ КАНДИДАТКА ЗА ВОЗАЧ КОЈА ПОЛОЖИЛА ОД ПЕТТА, ДРУГ СЕ ЧУДИ ЗОШТО ПАДНАЛ, А НЕ ЗАСТАНАЛ НА ЗНАК „СТОП“

ПОЛАГАВ НА ПАЗАРЕН ДЕН, БАБИ МИ СЕ ЏИТКАА ПОД КОЛА, СЕ ЖАЛИ КАНДИДАТКА ЗА ВОЗАЧ КОЈА ПОЛОЖИЛА ОД ПЕТТА, ДРУГ СЕ ЧУДИ ЗОШТО ПАДНАЛ, А НЕ ЗАСТАНАЛ НА ЗНАК „СТОП“

Масовни поплаки од кандидати за полагање возачки испит, кои паѓале и до девет пати, стасаа во редакцијата на САКАМДАКАЖАМ.МК по минатонеделното истраж ...
ИСТРАЖУВАМЕ: ПОМОГНЕТЕ НИ ДА ОТКРИЕМЕ ДАЛИ КАНДИДАТИТЕ ЗА ВОЗАЧИ СЕ ЛОШИ ИЛИ ИСПИТНИТЕ КОМИСИИ НАМЕРНО ГИ ПАЃААТ

ИСТРАЖУВАМЕ: ПОМОГНЕТЕ НИ ДА ОТКРИЕМЕ ДАЛИ КАНДИДАТИТЕ ЗА ВОЗАЧИ СЕ ЛОШИ ИЛИ ИСПИТНИТЕ КОМИСИИ НАМЕРНО ГИ ПАЃААТ

Ве повикуваме да го споделите своето искуство со нас, за да ни помогнете во претстојното истражување за работата на испитните комисии за полагање за в ...
ДО СУДСКИОТ СОВЕТ ПРЕПРАТЕНИ СИТЕ СЛУЧАИ ОД ГРАЃАНИ КОИ ЗА САКАМДАКАЖАМ.МК ОПИШАА СОМНИТЕЛНИ ОДНЕСУВАЊА НА ГРАЃАНСКИ СУДИИ

ДО СУДСКИОТ СОВЕТ ПРЕПРАТЕНИ СИТЕ СЛУЧАИ ОД ГРАЃАНИ КОИ ЗА САКАМДАКАЖАМ.МК ОПИШАА СОМНИТЕЛНИ ОДНЕСУВАЊА НА ГРАЃАНСКИ СУДИИ

По статијата за бројни сведочења на незадоволни луѓе кои се соочиле со неправда и корупција во Граѓанскиот суд Скопје или во граѓанските одделенија во ...
НА МОЕТО ДЕТЕ НА ТИКТОК МУ БАРАА ТОПЛЕС ФОТОГРАФИИ – ИСТРАЖУВАЊЕ ПОКАЖА ДЕКА ВО МАКЕДОНИЈА И ЧЕТИРИГОДИШНИЦИ СЕ ЗАКАЧЕНИ НА АПЛИКАЦИЈАТА

НА МОЕТО ДЕТЕ НА ТИКТОК МУ БАРАА ТОПЛЕС ФОТОГРАФИИ – ИСТРАЖУВАЊЕ ПОКАЖА ДЕКА ВО МАКЕДОНИЈА И ЧЕТИРИГОДИШНИЦИ СЕ ЗАКАЧЕНИ НА АПЛИКАЦИЈАТА

Децата во Македонија најмногу ја користат апликацијата ТикТок за да гледаат видеа со песни и танцување, клипови снимени од нивни врсници или креативни ...
ГО УБЕДУВАЛЕ СИНОТ ДЕКА ПОЧИНАТИОТ ТАТКО БИЛ ВОНБРАЧНО ДЕТЕ, ОТКАКО ВО УМРЕНИЦАТА МУ ГО ЗГРЕШИЛЕ ПРЕЗИМЕТО

ГО УБЕДУВАЛЕ СИНОТ ДЕКА ПОЧИНАТИОТ ТАТКО БИЛ ВОНБРАЧНО ДЕТЕ, ОТКАКО ВО УМРЕНИЦАТА МУ ГО ЗГРЕШИЛЕ ПРЕЗИМЕТО

Масовните поплаки од стотици граѓани што ги контактиравме се главно за згрешени изводи на родени што ги вадат од Управата, има премногу и за згрешени ...
МЕСТО ОД ТЕТОВО, ИМ ДОШЛЕ МАТИЧАРИ ОД БРВЕНИЦА, КОИ ПОБАРАЛЕ ПАРИ ЗА ТАКСИ, ПА ИМ ЈА УТНАЛЕ ВЕНЧАНИЦАТА

МЕСТО ОД ТЕТОВО, ИМ ДОШЛЕ МАТИЧАРИ ОД БРВЕНИЦА, КОИ ПОБАРАЛЕ ПАРИ ЗА ТАКСИ, ПА ИМ ЈА УТНАЛЕ ВЕНЧАНИЦАТА

Брачна двојка од Тетово од Управата за водење матични книги - Брвеница добила хорор свадбен поклон, кој им го уништил свечениот момент. Матичарите ај ...
ЈАС СУМ ТИ ТЕБЕ ШЕФ, ОДГОВАРААТ ВРАБОТЕНИ ВО УПРАВАТА ЗА МАТИЧНИ КНИГИ НА СТРАНКИ АКО ПРАШААТ ЗОШТО НИКОЈ НЕ НОСИ МАСКА

ЈАС СУМ ТИ ТЕБЕ ШЕФ, ОДГОВАРААТ ВРАБОТЕНИ ВО УПРАВАТА ЗА МАТИЧНИ КНИГИ НА СТРАНКИ АКО ПРАШААТ ЗОШТО НИКОЈ НЕ НОСИ МАСКА

Не престануваат поплаките од граѓани кои имале потреба да вадат извод на родени, венчани или на умрени, што ја чини Управата за водење матични книги е ...
БЕБЕ ОСТАНА БЕЗ ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ 2 ГОДИНИ ОТИ МАТИЧНАТА СЛУЖБА ЈА ЗГРЕШИЛА ВЕНЧАНИЦАТА НА РОДИТЕЛИТЕ

БЕБЕ ОСТАНА БЕЗ ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ 2 ГОДИНИ ОТИ МАТИЧНАТА СЛУЖБА ЈА ЗГРЕШИЛА ВЕНЧАНИЦАТА НА РОДИТЕЛИТЕ

Вадењето извод на родени, извод на венчани, како и посмртници од Управата за водење матични книги (УВМК), стана траума за граѓаните и уникатен пример ...
1 2 10 / 15 НАПИСИ