Таг: Агенција за млади и спорт

АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ГО НАГРАДИ ЕВРОПСКИОТ ПРВАК АЛИЛИ СО ЕДЕН МИЛИОН ДЕНАРИ

АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ГО НАГРАДИ ЕВРОПСКИОТ ПРВАК АЛИЛИ СО ЕДЕН МИЛИОН ДЕНАРИ

Агенција за млади и спорт ќе го награди новиот европски првак во борење Бесир Алили со еден милион денари. Ова беше соопштено денеска, на приемот ш ...
ВЛАДАТА И ОПШТИНА КАРПОШ НАЈАВУВААТ СПАС И ОБНОВА НА САЛАТА „ПАРТИЗАН“

ВЛАДАТА И ОПШТИНА КАРПОШ НАЈАВУВААТ СПАС И ОБНОВА НА САЛАТА „ПАРТИЗАН“

Општина Карпош, Владата и Агенцијата за млади и спорт ќе ја обновуваат култната сала „Партизан“ во Скопје, која сега е распадната, разурната и запален ...
САЛАТА „ПАРТИЗАН“ ВО СКОПСКИ КАРПОШ, ПОДАРОК ОД ФРАНЦИЈА ПО ЗЕМЈОТРЕСОТ, СЕ РАСПАЃА, РАЗУРНАТА И ЗАПАЛЕНА

САЛАТА „ПАРТИЗАН“ ВО СКОПСКИ КАРПОШ, ПОДАРОК ОД ФРАНЦИЈА ПО ЗЕМЈОТРЕСОТ, СЕ РАСПАЃА, РАЗУРНАТА И ЗАПАЛЕНА

Како донација на француската влада за обнова на Скопје после земјотресот, во 1969 година во населбата Карпош беше изградена спортската сала „Наум Наум ...
ПРОПАДНА ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА „ШАМПИОНИТЕ ЗА ВАС“, ЛИЧНИТЕ ПРЕДМЕТИ ОД СПОРТИСТИТЕ ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ ЕЛЕКТРОНСКИ

ПРОПАДНА ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА „ШАМПИОНИТЕ ЗА ВАС“, ЛИЧНИТЕ ПРЕДМЕТИ ОД СПОРТИСТИТЕ ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ ЕЛЕКТРОНСКИ

Личните предмети кои ги донираа спортистите Перо Антиќ и Едина Муса, ракометарите Дејан Манасков, Филип Миркуловски и Филип Кузмановски, рели возачот ...
ПОЕТСКА СЛОБОДА

ПОЕТСКА СЛОБОДА

1 Во најновата престрелка меѓу високопрофилни членови на ДУИ на раскрсница во близина на партиското седиште во Мала Речица, најмистериозен детал од пр ...
ШАХИСТОТ ИВАН КОЧОВСКИ СО НАГРАДАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

ШАХИСТОТ ИВАН КОЧОВСКИ СО НАГРАДАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

Шахистот Иван Кочовски е добитник на наградата „8 Септември“ за животно дело, која што по шести пат ја доделува Агенцијата за млади и спорт. На денешн ...
6 / 6 НАПИСИ