Таг: акции

1 2 10 / 16 НАПИСИ
ПАДНАА АКЦИИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ БАНКИ ОТКАКО СПАСУВАЊЕТО НА „КРЕДИТ СВИС“ НЕ ГО НАМАЛИ СТРАВОТ ОД ШИРЕЊЕ НА БАНКАРСКАТА КРИЗА

ПАДНАА АКЦИИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ БАНКИ ОТКАКО СПАСУВАЊЕТО НА „КРЕДИТ СВИС“ НЕ ГО НАМАЛИ СТРАВОТ ОД ШИРЕЊЕ НА БАНКАРСКАТА КРИЗА

Банкарските акции и обврзници паднаа денеска откако најголемата швајцарска банка „УБС“ ја презеде проблематичната банка „Кредит Свис“ со помош на влад ...
„КРЕДИТ СВИС“ ЌЕ ПОЗАЈМИ 54 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ДА БИДЕ ЛИКВИДНА, ШВАЈЦАРЦИТЕ ВЕЛАТ НЕМА РИЗИК ОД ПОГОЛЕМИ ПОТРЕСИ

„КРЕДИТ СВИС“ ЌЕ ПОЗАЈМИ 54 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ДА БИДЕ ЛИКВИДНА, ШВАЈЦАРЦИТЕ ВЕЛАТ НЕМА РИЗИК ОД ПОГОЛЕМИ ПОТРЕСИ

Проблематичниот банкарски гигант „Кредит Свис“ ќе позајми 50 милијарди франци (54 милијарди долари) од централната швајцарска банка со цел да ги среди ...
ПРОДОЛЖУВА ПАДОТ НА ШВАЈЦАРСКИОТ БАНКАРСКИ ГИГАНТ „КРЕДИТ СВИС“, РЕАГИРААТ И СВЕТСКИТЕ БЕРЗИ

ПРОДОЛЖУВА ПАДОТ НА ШВАЈЦАРСКИОТ БАНКАРСКИ ГИГАНТ „КРЕДИТ СВИС“, РЕАГИРААТ И СВЕТСКИТЕ БЕРЗИ

Вредноста на акциите на проблематичниот швајцарски банкарски гигант „Кредит Свис“ падна на рекордно ниско ниво додека инвеститорите остануваат крајно ...
120 ВРАБОТЕНИ ВО ВИНИЧКАТА ФАБРИКА „ВИНЕРБЕРГЕР“ СТАНAA АКЦИОНЕРИ СО ПО 20 АКЦИИ ПОДАРЕНИ ОД ФИРМАТА

120 ВРАБОТЕНИ ВО ВИНИЧКАТА ФАБРИКА „ВИНЕРБЕРГЕР“ СТАНAA АКЦИОНЕРИ СО ПО 20 АКЦИИ ПОДАРЕНИ ОД ФИРМАТА

На заедничката предновогдишна прослава, 120 вработени во фабриката „Винербергер“ од Виница со аплауз ја прифатиле понудата на менаџерскиот тим за пода ...
ТВИТЕР ГО АКТИВИРАШЕ ПЛАНОТ „ОТРОВНА ПИЛУЛА“ ЗА ОДБРАНА ОД ИЛОН МАСК

ТВИТЕР ГО АКТИВИРАШЕ ПЛАНОТ „ОТРОВНА ПИЛУЛА“ ЗА ОДБРАНА ОД ИЛОН МАСК

Управниот одбор на Твитер објави план за одбрана од можно непријателско преземање, откако Илон Маск понуди да ја купи компанијата за 43 милијарди дола ...
ИЛОН МАСК ПОНУДИ ДА ГО КУПИ ТВИТЕР ЗА 41 МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

ИЛОН МАСК ПОНУДИ ДА ГО КУПИ ТВИТЕР ЗА 41 МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

Илон Маск понуди да го купи Твитер за 41 милијарда долари, само неколку дена откако одби да влезе во управниот одбор на компанијата. Шефот на „Тесла“ ...
ПАЗАРНАТА ВРЕДНОСТ НА ФЕЈСБУК ПАДНАЛА ЗА РЕКОРДНИ 230 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО ЕДЕН ДЕН

ПАЗАРНАТА ВРЕДНОСТ НА ФЕЈСБУК ПАДНАЛА ЗА РЕКОРДНИ 230 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО ЕДЕН ДЕН

Пазарната вредност на сопственикот на Фејсбук, „Мета“, паднала за повеќе од 230 милијарди долари вчера, што е рекордна дневна загуба за компанијата до ...
МАСК ПРОДАДЕ АКЦИИ НА „ТЕСЛА“ ЗА ПЕТ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ПО ГЛАСАЊЕТО НА ТВИТЕР

МАСК ПРОДАДЕ АКЦИИ НА „ТЕСЛА“ ЗА ПЕТ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ПО ГЛАСАЊЕТО НА ТВИТЕР

Илон Маск продаде акции на „Тесла“ во вредност од пет милијарди долари, откако за тоа организираше гласање на Твитер. Пред неколку дена, тој побара од ...
ГЛАСАЧИТЕ НА ТВИТЕР ПОБАРАА ОД МАСК ДА ПРОДАДЕ 10% ОД СВОИТЕ АКЦИИ ВО „ТЕСЛА“ ЗА ДА ПЛАТИ ДАНОК

ГЛАСАЧИТЕ НА ТВИТЕР ПОБАРАА ОД МАСК ДА ПРОДАДЕ 10% ОД СВОИТЕ АКЦИИ ВО „ТЕСЛА“ ЗА ДА ПЛАТИ ДАНОК

Гласачите на Твитер го повикаа Илон Маск да продаде 10% од своите акции во „Тесла“ со цел да плати данок. Повеќе од 3,5 милиони корисници на Твитер уч ...
„АЛКАЛОИД“ СО 178 НОВИ ВРАБОТУВАЊА И ЗГОЛЕМЕНИ ПРОДАЖБИ ОД 6% ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ 2021

„АЛКАЛОИД“ СО 178 НОВИ ВРАБОТУВАЊА И ЗГОЛЕМЕНИ ПРОДАЖБИ ОД 6% ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ 2021

„Алкалоид“ реализираше 178 нови вработувања во земјава, инвестиции од над 850 милиони денари и консолидирани продажби од 9,45 милијарди денари во пери ...
1 2 10 / 16 НАПИСИ