Таг: Апостол Симовски

1 2 10 / 13 НАПИСИ
ВИЛМА И АНЏЕЛА

ВИЛМА И АНЏЕЛА

Едно општество за сите не значи дека државата треба да биде фер за сите, освен за тие што плаќаат данок ...
ПОПИСОТ ЗАВРШИ, ПОПИШАНИ 1.832.696 ГРАЃАНИ

ПОПИСОТ ЗАВРШИ, ПОПИШАНИ 1.832.696 ГРАЃАНИ

Директорот на Државниот завод за статистика (ДЗС) Апостол Симовски вечерва соопшти дека пописот на населението, домаќинствата и становите во Република ...
ДАВАМЕ МОЖНОСТ ГРАЃАНИТЕ ДА СЕ ПОПИШАТ И ВО ОПШТИНИТЕ, НО НЕ ЗНАЧИ ДЕКА НЕМА ДА ДОЈДЕМЕ ДОМА, ВЕЛИ СИМОВСКИ

ДАВАМЕ МОЖНОСТ ГРАЃАНИТЕ ДА СЕ ПОПИШАТ И ВО ОПШТИНИТЕ, НО НЕ ЗНАЧИ ДЕКА НЕМА ДА ДОЈДЕМЕ ДОМА, ВЕЛИ СИМОВСКИ

Даваме можност и замолуваме оние граѓани кои можат да појдат да се попишат во Општината, вели директорот на Заводот за статитстика Апостол Симовски. ...
ПОПИСОТ СЕ ОДВИВА БЕЗ ПРОБЛЕМИ, ДОСЕГА ПОПИШАНИ 150.000 ГРАЃАНИ, КАЖА СИМОВСКИ

ПОПИСОТ СЕ ОДВИВА БЕЗ ПРОБЛЕМИ, ДОСЕГА ПОПИШАНИ 150.000 ГРАЃАНИ, КАЖА СИМОВСКИ

Пописот на населението и домаќинствата во Кумановскиот Регион, во кој спаѓаат Општините Куманово и Старо Нагоричане се одвива непречено, комплетирани ...
ПОПИСОТ УСПЕШНО СТАРТУВАШЕ, НО ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ СО ИНТЕРНЕТОТ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

ПОПИСОТ УСПЕШНО СТАРТУВАШЕ, НО ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ СО ИНТЕРНЕТОТ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

Директорот на Државниот завод за статистика Апостол Симовски е задоволен како почна пописот, иако денеска се соочиле со проблеми со интернетот на ниво ...
НЕ ПРИМАЈТЕ ДОМА ПОПИШУВАЧ БЕЗ ЛЕГИТИМАЦИЈА, ИМА СЕКАКВИ ПРОВОКАТОРИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

НЕ ПРИМАЈТЕ ДОМА ПОПИШУВАЧ БЕЗ ЛЕГИТИМАЦИЈА, ИМА СЕКАКВИ ПРОВОКАТОРИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

После 20 години, денес почна најважната статистичка операција во државата, пописот, кој е во интерес на сите со цел да се приберат доволен број на инф ...
НА ОНИЕ ШТО ИНСИСТИРААТ ДА БИДАТ ПОПИШАНИ ОД ВАКЦИНИРАНИ ПОПИШУВАЧИ ЌЕ ИМ ГО ОБЕЗБЕДИМЕ ТОА, РЕЧЕ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

НА ОНИЕ ШТО ИНСИСТИРААТ ДА БИДАТ ПОПИШАНИ ОД ВАКЦИНИРАНИ ПОПИШУВАЧИ ЌЕ ИМ ГО ОБЕЗБЕДИМЕ ТОА, РЕЧЕ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

Секој што инсистира да биде попишан од вакцинициран попишувач, ние ќе му го обезбедиме тоа, изјави директорот на Државниот завод за статистика (ДЗС) А ...
ПОПИСОТ ПОЧНУВА УТРЕ, РЕЗУЛТАТИТЕ НАЈДОЦНА ДО ЈАНУАРИ 2022, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

ПОПИСОТ ПОЧНУВА УТРЕ, РЕЗУЛТАТИТЕ НАЈДОЦНА ДО ЈАНУАРИ 2022, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

Првиот попис по 20 години почнува утре и ќе трае до 30 септември, а директорот на Државниот завод за статистика (ДЗС) Апостол Симовски вели дека верув ...
СЕКОЈ КОЈ ПОВИКУВА ЗА БОЈКОТ НА ПОПИСОТ НЕ Ѝ МИСЛИ ДОБРО НА СОПСТВЕНАТА ДРЖАВА И НАРОД, РЕЧЕ ДИРЕКТОРОТ НА СТАТИСТИКА СИМОВСКИ

СЕКОЈ КОЈ ПОВИКУВА ЗА БОЈКОТ НА ПОПИСОТ НЕ Ѝ МИСЛИ ДОБРО НА СОПСТВЕНАТА ДРЖАВА И НАРОД, РЕЧЕ ДИРЕКТОРОТ НА СТАТИСТИКА СИМОВСКИ

Секој оној кој повикува на бојкот на пописот не ѝ мисли добро ни на сопствената држава, ни на сопствените граѓани, апсолутно мисли само лошо, рече Апо ...
БУГАРИЈА НЕМА ПРАВО ДА ГИ ДОБИЕ НАШИТЕ ФОРМУЛАРИ ОД ПОПИСОТ, ВЕЛИ СИМОВСКИ

БУГАРИЈА НЕМА ПРАВО ДА ГИ ДОБИЕ НАШИТЕ ФОРМУЛАРИ ОД ПОПИСОТ, ВЕЛИ СИМОВСКИ

Околу 18 илјади лица до 8 часот утрово се пријавиле на апликацијата за самопопишување, што сметаме дека е одлична бројка, рече денеска директорот на Д ...
1 2 10 / 13 НАПИСИ