Таг: Битолски театар

1 212 / 12 НАПИСИ
ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ВО БИТОЛА ЌЕ СЕ СПАСИ ОД БАРОК И ОД ЧАВКАРНИЦИ

ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ВО БИТОЛА ЌЕ СЕ СПАСИ ОД БАРОК И ОД ЧАВКАРНИЦИ

Ни снегот не го покри изметот од птици кој паѓа на приодите од Домот на култура во Битола. Тоа е објектот во центарот на градот, каде се сместени наци ...
БИТОЛСКИ ТЕАТАР ДОБИ ГАГА КАРТА ЗА КАЈ ЛЕДИ ГАГА

БИТОЛСКИ ТЕАТАР ДОБИ ГАГА КАРТА ЗА КАЈ ЛЕДИ ГАГА

Санта Барбара не е провинциско место, зашто таму живеат најголемите ѕвезди на земјата, како Леди Гага, одговори директорот на Битолскиот театар Валент ...
1 212 / 12 НАПИСИ