Таг: Челопек

ПРВА ЖРТВА ОД ПОЖАРИТЕ, ЗАГИНА 60-ГОДИШНА ЖЕНА ОД СЕЛОТО ЧЕЛОПЕК, СТАРО НАГОРИЧАНЕ

ПРВА ЖРТВА ОД ПОЖАРИТЕ, ЗАГИНА 60-ГОДИШНА ЖЕНА ОД СЕЛОТО ЧЕЛОПЕК, СТАРО НАГОРИЧАНЕ

Шеесетгодишна жена од селото Челопек, Старо Нагоричане е првата жртва во пожарите кои ја зафатија земјава. Директорот на Центарот за управување со кри ...
ИСЧЕЗНА ЖЕНА ВО ПОЖАР ВО ЧЕЛОПЕК ВО СТАРО НАГОРИЧАНЕ

ИСЧЕЗНА ЖЕНА ВО ПОЖАР ВО ЧЕЛОПЕК ВО СТАРО НАГОРИЧАНЕ

Жена од селото Челопек се води за исчезната откако попладнево куќата во која живеела е зафатена со пожар. Мештаните се сомневаат дека таа настрадала о ...
ТЕРОРИСТОТ ОД ВИЕНА Е РОДЕН АВСТРИЕЦ И НИКОГАШ НЕ БИЛ ВО ЧЕЛОПЕК, ВЕЛАТ ЖИТЕЛИТЕ ОД ТЕТОВСКОТО СЕЛО

ТЕРОРИСТОТ ОД ВИЕНА Е РОДЕН АВСТРИЕЦ И НИКОГАШ НЕ БИЛ ВО ЧЕЛОПЕК, ВЕЛАТ ЖИТЕЛИТЕ ОД ТЕТОВСКОТО СЕЛО

Веста дена терористот кој го изврши вчерашниот напад во срцето на Виена во кој загинаа четири лица е по потекло од село Челопек, силно ги вознемири жи ...
16 ГОДИНИ ЧЕКАМЕ ПРАВДА ЗА СВЕТЕ И БОГЕ, ВЕЛАТ СЕМЕЈСТВАТА НА УБИЕНИТЕ КАЈ БРИОНИ

16 ГОДИНИ ЧЕКАМЕ ПРАВДА ЗА СВЕТЕ И БОГЕ, ВЕЛАТ СЕМЕЈСТВАТА НА УБИЕНИТЕ КАЈ БРИОНИ

На селските гробишта во Челопек и пред разурнатиот мотел во месноста Бриони се одбележа 16-годишнината од загинувањето на Светослав Трпковски и Боге И ...
4 / 4 НАПИСИ